Зірку Голлівуду Міккі Рурка поховають у селі на Хмельниччині

Зірку Голлівуду Міккі Рурка поховають у селі на Хмельниччині
"ВладТайм"
  • Відомий актор побажав, щоб після смерті його поховали у маленькому українському селі Загірці.
  • Ба більше, його помічник навіть вже обрав місце на кладовищі.

Ще минулого року відомий актор заявив, що бажає бути похованим в Україні, а саме у селі Загірці на Хмельниччині. За словами самого актора, саме там живе сім'я його помічника Дмитра Корнійчука, який став йому справжнім другом і часто розповідає про своїх близьких.

Саме Дмитро Корнійчук нещодавно відвідав Загірці, щоб обрати місце на кладовищі для легендарного актора та боксера. Про це на сторінці у Facebook повідомив журналіст телеканалу "Україна" Юрій Гула. 

Відео дня
  • "Як умру, то поховайте мене в Україні… Пам'ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому українському селі? Цю ідею він не залишив! І його персональний асистент Дмитро прилетів з Лос-Анджелеса до Загірців. Місце для Міккі - обрано!", - написав Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Хмельниччині обрали місце для могили зірки Голлівуду Міккі Рурка (ВІДЕО)

Міккі Рурк — американський актор і сценарист, лауреат премій "Золотий глобус" і BAFTA. Номінант на премію "Оскар" (2009).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Луке Бернд

    Чим далі живеш від України - тим сильніше її любиш )
  • Зинаида Жорник

    Ну, ми за нього радi.
  • Денис Денис

    Пройде пару років і ще сюди хасиди попруться. Де народився - там і пригодився.
  • Стас Ситников

    Ну Да для життя хмель не дуже, а вмерти тещо треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up