Злива паралізувала рух тролейбусів у Хмельницькому. Які збитки у підприємства?

Злива паралізувала рух тролейбусів у Хмельницькому. Які збитки у підприємства?
  • Сильні дощі знову спричинили затоплення вулиць міста.
  • Традиційно “плавали” Зарічанська і Шевченка.
  • Через це рух тролейбусів був паралізований.
  • Які збитки це принесло “Електротрансу”?

Три дні поспіль у Хмельницькому дощова погода. Особлива велика злива була вчора, 16 липня. Розпочалася вона у вечірній час, коли чимало хмельничан добираються додому після робочого дня.

Через зливу чимало вулиць затопило. Традиційно уже “плавали” Зарічанська і Шевченка. На останній вулиці добряче залило ділянку від залізничного до вокзалу до автостанції №2. Рівень води був досить високий і через це був паралізований рух тролейбусів.

Як виявилося, “рогаті” ще довго після закінчення зливи стояли і очікували, поки відійде вода і вони зможуть їхати в депо. Останні з тролейбусів повернулися близько 2:30 ночі. Про це vsim.ua повідомили в “Електротрансі”. Також керівник комунального підприємства Віктор Паламарчук розповів про збитки і те, якої шкоди могла наробити злива.

Відео дня
  • Ми порівняли виручку за вчора і минулий понеділок. З тролейбусів вона менша на 1200 гривень. Частково це через зливу і збій в русі. Натомість більше на 464 гривні заробили на автобусах. Вони могли проїхати через затоплені ділянки, - каже Віктор Паламарчук. - За таких умов їхати небезпечно було. Та й дорогувато. Коли б тролейбуси попали у воду, у них могли б перегоріти двигуни. Один такий коштує до 500 тисяч гривень. А якщо просто ремонт, то там тільки два підшипники обійшлися в 24 тисячі. А ще потрібно багато міді і за роботу оплатити. Але в нас обійшлося без втрат.

Читайте також: Як Хмельницький під час зливи плавав. Огляд соцмереж 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up