“Знаходимось в пеклі”. Доброволець з Хмельницького звернувся до Зеленського (ВІДЕО)

“Знаходимось в пеклі”. Доброволець з Хмельницького звернувся до Зеленського (ВІДЕО)
  • Хмельницький воїн записав відеозвернення до Президента.
  • Чоловік закликає “поширити відео і врятувати життя бійців”.

“Нас надовго не хватить…Не допустіть, щоб було як в Маріуполі чи Іловайському котлі”, - з такими словами український доброволець звернувся до президента прямісінько з окопу. 

Відео на своїй сторінці в Instagram розмістив боєць з ніком grre_k2 вчора, 15 травня. А підписав допис словами:

“Ми в пеклі і ваша відмітка Нашого президента врятує життя нашим військовим, допоможи нашій Армії”. Ось що каже захисник на відео:

Відео дня
  • “Володимир Зеленський, до вас звертаються усі добровольці Донбасу, які стоять і захищають Донбас. Донбас - це Україна. Ми зараз знаходимось в повному пеклі. Не допустіть, щоб було як в Маріуполі, як в Іловайському котлі. Нас надовго не хватить. Наша артилерія і авіація не працює. Наше командування нас кинуло…воно навіть не вивозить “300-тих”, “200-тих”. По нас сутками б’ють градами, мінометами, а сьогодні почали бити навіть ураганами. В нас дуже великі втрати. Пане президенте, наведіть, будь ласка, порядок в нашому керівництві і ми готові стояти до кінця і рухатись тільки вперед”, - говорить військовий.

Як виявилось, воїн родом з Хмельницького. У місті він відомий у футбольній тусовці. Серед користувачів Instagram популярний завдяки ряду кумедних та провокативних відео на різні теми. Кількість його підписників майже сягнула 13 тисяч.

Останнє відео з його сторінки поширили десятки хмельничан. Саме в ньому він звертається за допомогою. Також люди в коментарях позначали президента і політиків, аби звернення дійшло до “адресатів”. Ролик швидко розлетівся мережею і станом на сьогодні, 16 травня, його переглянули майже 100 тисяч користувачів. 

“Потрібна допомога і поширення. Затегайте, будь ласка, президента в коментарях до цього відео. Наші хмельничани зараз в тому пеклі”, - відео з таким текстом поширюють між собою у соцмережах.

Сам доброволець пізніше опублікував скрін, на якому видно, що президент Зеленський відреагував на історію бійця. 

Поки ми не можемо розповісти детальніше про автора відео та те, де він зараз знаходиться. Ми будемо стежити за розвитком подій. Стежте за оновленнями разом із vsim.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Читач50

    З повагою ставлюся до всіх наших захисників, особливо до нещодавно мобілізованих, але такі звернення необхідно адресувати не публічно і не верховному головнокомандуючому, а своїм прямим начальникам.
  • Наталя Гупало

    Наш сусід має 140 мільонів населення в нас 47 і то меньше армія 100 тис і більше. Вони готувались довійни і лізуть і лізуть. Ми їх стараємось стримувати але потрібна допомога світу. ДОПОМОЖІТЬ
  • Татьяна Тищенко

    Бевзі,  чарліки, зайки, барсіки, бобіки - герої диванні , а чи не краще бійця оголосити ворогом народа чи то провокатором за розголошення таємниці аби вам, кімнатним героям, солодко було?
  • Bogdana Solomon

    Как можно сидеть на диване и писать ,что он что то говорит не так как вам хотелось бы.Вы что белены обьелись , бессовестные совсем! Конечно не понятно где та техника и оружие обещаное

keyboard_arrow_up