Знайшли чоловіка, який пошкодив новорічну інсталяцію на "стометрівці"

Знайшли чоловіка, який пошкодив новорічну інсталяцію на "стометрівці"
  • Хмельничанин пошкодив новорічний декор на “стометрівці”.
  • Також від його рук “постраждала” скульптура бика біля входу у ресторан.
  • Свій вчинок пояснив тим, що був п'яний. 

У Хмельницькому встановили особу зловмисника, який пошкодив новорічний декор. Нагадаємо, різдвяний ярмарок запрацював у місті з 3 грудня. У центрі розташували святкові інсталяції та декор. Одну з них пошкодили того ж вечора. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав тоді директор Хмельницького комунального підприємства «Міськсвітло» Володимир Пекарський. 

За словами Володимира Пекарського, з відповідною заявою звернулись до поліції. Наразі стало відомо, що особу хулігана встановив дільничний офіцер поліції. 

Як повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції, зловмисник пошкодив новорічний декор (парасольку), а також скульптуру бика біля входу до одного з ресторанів на Проскурівській. Інцидент трапився 3 грудня в період з 21 по 22-ту годину.

Відео дня

Порушником виявився 33-річний хмельничанин. Наразі він визнав свою провину. Чоловік пояснив, що перебував під дією алкоголю і пообіцяв правоохоронцям, що таких випадків більше не буде. 

На нього склали адміністративні протоколи за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • maks k

    В АТО его на 5 лет
  • Зигмунд Зондер

    а чому прізвище не вказали? місто має знати свого героя.
  • Valentina Roman

    Так быстро нашли. Хорошо работаем. А вот наказание должно быть построже. Восстановить за свой счёт и на общественные работы минимум месяц. Пусть друзья ,которые с ним были,полюбуются. Может не захотят больше пьяными шататься по улицам.
  • Майя Залізнюк

    В АТО його,хай сили і дурість там приміняє свою до агресора.

    PutnickFree reply Майя Залізнюк

    АТО чи ООС, там придурків не потрібно, дурості теж, такі тільки з іншого боку проти нас воюють. Наші люди охороняють свою землю свідомо і з доброї волі, готові віддати своє життя, за це їм повага і шана.
    А цьому "шкіднику" видати мітлу і хай два тижні мете центральну вулицю щоб був наглядний приклад для послідовників.

    Vladislav Voedilo reply Майя Залізнюк

    Майя Залізнюк АТО вже закінчене. І це що, якесь покарання має бути ? Як буцегарня-тюрма ? Гарної ж ви думки про наші Збройні сили ((

keyboard_arrow_up