Знову вибух по Львівському шосе. Хмельничанин кинув гранату у двір будинку

Знову вибух по Львівському шосе. Хмельничанин кинув гранату у двір будинку
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • За тиждень це вже другий вибух гранати по цій вулиці. 

  • Чоловік кинув пристрій просто в двір будинку.

  • Внаслідок вибуху повилітали вікна в двох автівках та в квартирах на перших трьох поверхах.

Мешканці Львівського шосе двічі за тиждень чули гучні вибухи. Спершу, в понеділок, 23 січня, в одній з багатоповерхівок вибухнула граната РГД-5. Це трапилось близько 11.00 в квартирі на 8-му поверсі. Нагадаємо, ми розповідали, що, ймовірно, в квартирі 24-річний мешканець розбирав цю гранату, й саме через це стався вибух. Молодик загинув. З ним проживала 51-річна жінка. Вона також померла в кареті “швидкої”. 

А вже наступного дня, у вівторок, пролунав новий вибух. 24 січня близько 19:00 години хмельничанин кинув гранату в двір багатоповерхівки по Львівському шосе. Від вибухової хвилі повилітали вікна в двох легкових автомобілях та в кількох квартирах. На щастя, ніхто не постраждав. Місцеві мешканці повідомили про інцидент на лінію «102». 

На місце події виїхали керівництво поліції міста та області, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та інші спеціалісти, повідомляють правоохоронці

Відео дня

Фахівці встановили, що у дворі вибухнула граната «Ф-1». У результаті пошкоджено два автомобілі «ВАЗ 2107» та «Фольксваген Пассат», а також вікна на 1-3 поверхах будинку.

Зловмисника, який кинув гранату знайшли. Поліцейські кажуть, це 27-річний житель того ж будинку, його раніше вже судили за крадіжки.

Під час огляду квартири, де проживав зловмисник, копи знайшли кільце від гранати. Тобто, він просто кинув її з вікна у двір. Тоді ж близько 1:00 ночі молодика розшукали в одному із хостелів.

Наразі йому вже оголосили підозру за двома статтями:

Хмельничанину може загрожувати до 7 років ув’язнення. Наразі слідчі обирають йому запобіжний захід на період розслідування та встановлюють походження боєприпасу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Наталия Слободянюк

    Мало рашисти обстрілюють то треба щоб ще своє падло біснувалось!!!
  • Олександр Хмельницький

    А бiля якого це дома?
  • Люда Бондар

    Розстріляти під три чорти !!!
    Така непотріб немає існувати !
    Якби йому відірвало голову , то це добре , а так страждають невинні люди !
    І так біди досить !
  • Marina Amika

    Гранати на базарі почали продавати? Звідки вони їх понабирали?

keyboard_arrow_up