Де українцям можна відпочити цього літа. Перелік країн

Де українцям можна відпочити цього літа. Перелік країн
Фото ілюстративне
  • Літо у самому розпалі, тому багато українців вже планують свої подорожі
  • Які країни готові у себе приймати наших туристів, дізнавайтесь далі. 

 

В Україні продовжує зростати кількість підтверджених випадків COVID-19. Попри послаблення, статистика захворюваності не зменшується. У МОЗ щоразу закликають українців не забувати про карантин і обережно планувати свої подорожі. Хтось обирає маршрути по Україні. Інші ж не хочуть відмовлятись від відпочинку за кордоном. 

З 15 червня Україна відновила міжнародне авіасполучення. Через невтішну статистику захворюваності інші країни не поспішають відкривати кордони для українців. Відкритими наразі є 5 країн. Це означає, що в'їзд можливий без обсервації і необхідного режиму самоізоляції. Про це повідомляють у Міністерстві інфраструктури. 

Станом на 1 липня доступними стали:

Відео дня
  • Туреччина,
  • Єгипет,
  • Албанія,
  • Хорватія
  • Чорногорія.

Туреччина


Туреччина не вимагає надавати після прибуття ПЛР-тест, але, як повідомляє посольство України в Туреччині, туристи мають мати при собі страховку, яка покриває COVID-19. Про це пише ВВС Україна. 

Єгипет


Для прибуття в Єгипет не потрібне виконання особливих умов. Але слід не забувати про обов'язкову 14-денну самоізоляцію після повернення з Єгипту. 

Албанія


Країна також відкрита для українців без будь-яких умов. Перельоти вже доступні. 

Хорватія


Для відпочинку потрібні туристичний ваучер або підтвердження бронювання житла, їх допускають як людей, які "становлять економічний інтерес" для країни. 

Чорногорія


Українським туристам по прибуттю потрібно надати свіжий ПЛР-тест, який підтверджує, що коронавірусу у них немає. Робити його необхідно протягом 48 годин перед в'їздом.

Читайте також: Ще в двох районах на Хмельниччині підтвердили COVID-19. Свіжі дані

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей ВОЛОЩИК

    В КРЫМУ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up