Романтика для двох: ТОП-5 пропозицій для хмельничан від турагенцій

Романтика для двох: ТОП-5 пропозицій для хмельничан від турагенцій
  • Відсвяткувати Десь Валентина далеко від буденної метушні – мрія багатьох закоханих пар.
  • Незабутній відпочинок на кілька днів з користю для душі подарують подорожі.
  • Журналісти vsim.ua відібрали кілька гарячих пропозицій від хмельницьких туроператорів.

День святого Валентина – найромантичніше свято зимового календаря. Навіть запеклі скептики пасують перед силою великого кохання. І як заведено 14 лютого віддають данину цьому світлому почуттю.  

На сайті vsim.ua у вихідні тривало голосування серед читачів на тему подарунків до дня всіх закоханих. В підсумку визначили, що найбільше на Валентина хмельничани хочуть відправитися у романтичну подорож. Тож, пропонуємо кілька цікавих і не надто дорогих пропозицій від туроператорів. 

Неперевершений дует: Венеція та Прага

  • Вартість: на 1 особу 75 євро або 2650грн (5 300 на двох)
  • Маршрут туру: Львів - Прага - Венеція - Верона - Львів
  • Виїзд: 12.02.18 зі Львова (на 5 днів)
  • Туристична агенція: TravelTime

Ця подорож підійде для креативних особистостей, які перебувають в постійному пошуку джерела натхнення, захоплюються неординарними витворами мистецтва та непересічною архітектурою. 5 днів позитивних емоцій подарує «Неперевершений дует: Венеція та Прага».

Відео дня

Екскурсія Празьким Градом, дегустація пінного чеського пива, прогулянка на гондолі по Гранд-Каналу, кольорові будинки та старовинні палаци. А на справжніх поціновувачів творчості Шекспіра, чекає Батьківщина Ромео та Джульєти – славнозвісна Верона. На завершення – приголомшливе озеро Пескьєрудель Гарда, оточене десятком невеликих міст, де чисті води Гарди плавно переходять в ламану лінію гірського пейзажу.

За коханням - у Париж 

  • Вартість: на 1 особу 118 євро або 4200 грн (8400 на двох)
  • Маршрут туру: Львів - Прага - Париж - Берлін - Краків - Львів
  • Виїзд: 12.02.18 (на 6 днів)
  • Туроператор: Соната-тревел

6 днів та 4 неймовірні країни (Чехія, Франція, Німеччина, Польща). Містична Прага розкриє всі секрети алхіміків, магів, тамплієрів. Подарує парі казкові пейзажі, чудову музику, різноманіття страв і напоїв чеської кухні. А що може бути романтичніше за День святого Валентина в Парижі?

Прогулянка на кораблику по Сені, башня Монпарнас, знамените кабаре Мулен Руж, Лувр, Версаль – це і є справжня Франція. Як бонус архітектурні шедеври стародавнього Берліну та Вавельський замок у Кракові.

Романтика Відня та Будапешту

  • Вартість: 2 376 грн.* на 1 людину у 2-місному номері* (4 752 на двох) 
  • Маршрут туру: Львів – Відень – Будапешт – Сентендре – Долина Красунь – Чоп – Львів
  • Виїзд: 13.02.2018
  • Турагенція: Tez Tour

Якщо ваша половинка творча та експресивна особистість, а музика її душі – це опера, тоді яскраві вихідні у Відні та Будапешті стануть кращим подарунком, який запам’ятається на довгі роки.

Завдяки відомим галереям, концертним холам та Віденській опері, столицю Австрії правомірно вважають культурною столицею Європи. У місті можна знайти практично всі види і форми мистецтва. А незабутнім відпочинок зробить чарівливий Будапешт. Тисячолітні замки, королівські палаци та неймовірний вид на Дунай не залишать байдужим жодне серце.

Поніжитись на сонечку в Єгипті 

  • Вартість: 5 848 грн.* на 1 людину у 2-місному номері (11 696 на двох) 
  • Відпочинок у Шарм-ель-Шейх
  • Виліт із Києва: 09.02.18 на 6 ночей
  • Турагенція: Tez Tour

Вам набридла погана погода? Подорож для тих, хто мріє хоча б на кілька днів забути про стійкі морози, постійні дощі. 

Затишний готель в Шарм-ель-Шейх, розташований на самому березі Червоного моря пропонує оператор.  Велика зелена територія, що дозволить насолодитися неймовірним видом на острів Тиран, красивий кораловий риф та ненав’язлива анімація чудово підійде для романтичного незабутнього відпочинку.

Відпочинок у засніжених горах 

  • Вартість: 1730 на 1 людину (3460 на двох)
  • Виїзд з м. Хмельницького о 1:00 год. 16.02.18 на 3 дні
  • Туристична агенція: Партнер Тур груп  

Закриває наш ТОП-5 відпочинок у рідних місцях. Протягом трьох днів туру можна насолоджуватися неповторними краєвидами, смакувати справжню закарпатську кухню, дегустувати вина в с. Гать, підійматися на міжгірські перевали та оздоровлювати своє тіло в термальних басейнах Берегового.

Покажуть мальовничий Ужгород зі своїми старовинними костелами, замками та соборами. Пропонують варіння в чанах та купання в гірській річці Лумшори, а  довершить справу Монастир в селі Ракошино, де місцеві ченці приготують сири по Італійській технології. На десерт –  сучасний відпочинковий комплекс «Термальні води Косино»  та неймовірні замки Мукачево.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up