В'язниця, палац і «кінець географії». Підбірка відео про Хмельниччину

В'язниця, палац і «кінець географії». Підбірка відео про Хмельниччину
  • Хмельниччина багата на історію та мальовничі місця.
  • Зробіть короткий екскурс в неї за допомогою підбірки відео.

Хмельниччина - область, багата на мальовничі місцини, архітектурні пам’ятки та унікальну історію. У кожному районі є локації, які залюбки відвідують туристи. Наприклад, палац Орловських у Маліївцях. Затоплене село Бакота, що в Кам’янець-Подільському районі. Чи фортеця у Меджибожі.

Хмельницькій області є чим здивувати. Адже деякі населені пункти мають багату на події історію, що деінде пов’язана з відомими особистостями. Нагадаємо - раніше ми складали рейтинг найстаріших міст Хмельниччини. починаючи від найстаршого до наймолодшого. Також написали для вас коротку історію заснування чи першої писемної згадки про кожне з них. Більше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі.

Цього разу зібрали для вас відео з YouTube, які опубліковані протягом останнього року. У них йдеться про історію певних пам’яток та населених пунктів Хмельниччини. Зокрема - Антонін, Ізяслава та Славути, Нової Ушиці, Бакоти. А також - села Говори, що в Хмельницькому районі, яке називають “кінцем географії”. Дивіться підбірку далі. 

Відео дня

Також переглядайте ретро-відео з минулого Хмельницького: Хмельницький у минулому: зібрали 5 ретро відео

1. 
2. 
3. 
4. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Броніслава Феліксовна

    Дуже прекрасна  наша Дунаєвеччина!!!

keyboard_arrow_up