Які прикраси взяти у відпустку (новини компаній)

Літо швидко минає, тож період довгоочікуваних відпусток у самому розпалі. А з ним — і тривала попередня підготовка: бронювання авіаквитків і готелів, збір валіз і складання луків для відпочинку.

Як зробити свої літні канікули справді яскравими й незабутніми? Додати до готових образів мініатюрні пусети з морською тематикою або яскраві плетені браслети!

Які ювелірні прикраси взяти з собою на відпочинок

Головне правило — всі вони повинні бути яскравими й акцентними. Підійде не тільки золото й срібло, а ще і якісна біжутерія. Тож обов’язково покладіть до валізки:

  • брошку;
  • сережки-цвяшки й конго;
  • ланцюжок з кулоном;
  • браслет з намистинами;
  • тонкі золоті браслети.

Яскраві морські брошки

Більшість жінок взагалі не має брошок у своїй ювелірній колекції. Мініатюрні прикраси дають змогу створити wow-ефект: прикрасити білу футболку або базовий пляжний топ. Придивіться до моделей, інкрустованих різноколірними камінцями й кристалами. Брошки-булавки вдало доповнять класичний жакет для вечірнього променаду. Вдалий вигляд матимуть моделі з інкрустацією емаллю або склом Мурано.

Різноманіття сережок

Маст-хев на відпочинку — сережки-кільця. Конго середнього розміру гармонійно впишуться в будь-який образ: від легкої романтичної сукні до популярних в цьому сезоні велосипедок.

Не обійтися без лаконічних пусетів. Їх можна носити навіть під час купання в морі. З такими сережками волосся не плутатиметься під легким і теплим подихом морського вітру.

Персоналізовані аксесуари

Йдеться про ланцюжки з тематичними кулонами й браслети для намистин. Віддайте перевагу класиці: тонкому золотому або срібному ланцюжку. Доповніть його змінними кулонами у формі морської мушлі, дельфіна, акули, краба й т. п. Також можна звернути увагу на масивні ланцюги, якщо вони не заважатимуть комфорту їх власниці. Не обійтися без інфантильних каблучок і намиста з бісеру, котрі особливо актуальні в цьому сезоні.

Вдалим акцентом стане браслет з намистинами. Наприклад, Pandora пропонує цілу категорію шармів, присвячених подорожам і відпочинку.

Тонкі золоті браслети

Ніщо так вдало не підкреслює красу засмаглої шкіри, як жовте золото. Обов’язково візьміть на відпочинок кілька м’яких ланцюжкових браслетів. Носіть їх разом. Нехай вони красиво переплітаються між собою.

Для вечірнього виходу знадобиться жорсткий браслет-бенгл з тематичною застібкою. Він красиво відтінюватиме засмагу й тендітність жіночих рук.

Пам’ятайте: це лише базові рекомендації. Відпустка — можливість розкрити себе. Тож прихопіть всі ювелірні прикраси, які з цим допоможуть!

keyboard_arrow_up