Записуйте мрії і крутіть педалі. Подружжя хмельницьких мандрівників поділилось секретами вдалих подорожей

Записуйте мрії і крутіть педалі. Подружжя хмельницьких мандрівників поділилось секретами вдалих подорожей
  • Анна Думанська та Богдан Місюренко за 6 років побували аж у 66 країнах!
  • Як бути без грошей, даху над головою у чужій країні, але залишатись щасливим?
  • Пара порівнює життя з велосипедом. Аби втримати рівновагу, потрібно крутити педалі.
  • А ви знаєте, як правильно мріяти і йти до своєї мети?

 

Хмельничани діляться досвідом. Про кар’єру, власну справу і просто про здійснення мрій розповідатимуть усім. Хмельницький молодіжний клуб розвитку розпочав проект «ХМКР talks». Спікерами першого тижня було подружжя мандрівників.

Вони проїхали Європу та Азію вздовж і впоперек. Подружжя хмельничан Анна Думанська і Богдан Місюренко просто не уявляють себе без подорожей. Всі їхні мрії крутяться довкола нових горизонтів, нових міст, які вони ще не встигли відвідати. 

Все починається з мрії

Пара переконує, все починається з маленької мрії, яку радять записуватись в блокнот і перечитувати. А тоді скласти план і діяти. Хмельничанам пара розповіла про свій досвід. Поділилась тим, з якими труднощами вони стикались і як виходили «сухими з води». Готові?

Відео дня

- Коли ми почали подорожувати, в нас зовсім не було грошей. Тому нам довелось знайти роботу і почати відкладати гроші, щоб хоча б зробити візи. Ми нічого не знали про подорожі, навіть про інші країни. Півроку по щодня сиділи і читали інформацію, як дістатись туди, які візу треба для Китаю. В нас не було досвіду подорожей. Тому ми почали з невеличких мандрівок Україною, - говорять Анна і Богдан. 

Чекали автомобіль 50 годин

Пара також розказала про труднощі, які їх спіткали у подорожах. Залишались без даху над головою, грошей на їжу і ранами від рюкзака. Та зараз розповідають про це з усмішкою. Переконують, ці проблеми загартували і зробили їх сильнішими.

- Ми займались автостопом. Наш рекорд очікування автомобіля - 50 годин, майже дві доби. Ми стояли на дорозі, це був північний схід Росії. Було дуже холодно, комарі лізли скрізь. Лякали і звуки дикої природи. Нещодавно на тому місці, де ми стояли, ведмідь розірвав людину, - розповідає Богдан Місюренко. - Згадуються й інші історії. Уявіть, ви вперше знаходитесь в іншій країні. На вулиці темно, ви нікого не знаєте. Намагаєтесь звертатись до людей, а вони жахаються від вас, як від привида. У вас дуже важкий рюкзак, який натер плечі майже до крові. Грошей залишилось так мало, що ви не можете купити собі їсти. Для вас все чуже. 

Мандрівник також пригадує, як захворів на лихоманку у Камбоджі, коли вологість повітря сягала 100%, а температура зашкалювала за 40 градусів. 

- Ми готові були здатись на будь-якому з цих етапів. Але ми вірили, що досягнемо мети, зустрінемо хороших людей, які нам допоможуть, - додає Анна. 

З чого слід починати

Анна і Богдан діляться секретами вдалих мандрівок. Ось кілька порад:

  • Важливо подумати, чого саме ви хочете досягти у житті. 
  • Цілі потрібно ставити чітко
  • Мрійте. Мрії краще записати у блокноті. Час від часу переглядайте їх
  • Складіть план і розбийте велике завдання на дрібні шматочки
  • Неможливо передбачити все, але потрібно бути готовими до несподіванок
  • Не подорожуйте без підготовки.  Тільки тут без ентузіазму. А то витративши багато часу та енергії,  можна «перегоріти». 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Roland McDoland

    А про те як вони підтримували Партію Регіонів, розповідали?

    Roland McDoland reply Roland McDoland

    Сашко Тихий reply Roland McDoland

    5 балів)))))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up