21 березня Україною пройде атмосферний фронт: якою буде погода на Хмельниччині

21 березня Україною пройде атмосферний фронт: якою буде погода на Хмельниччині
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Дізнавайтеся, буде тепло чи дощитиме завтра.

Весна перемагає та впевнено набирає обертів. Однак настрій її мінливий. То дощиком розплачеться, то сонячним промінням приголубить.

«Атмосферний фронт завтра пройдеться західними та північними областями України, - попереджає синоптикиня Наталка Діденко. - Тому там, а також на Вінниччині та Одещині очікується невеликий дощ».

У вівторок, 21 березня, на Хмельниччині й справді накрапатиме. Тож, не забудьте вранці прихопити парасолю. Хмельницький обласний центр з гідрометеорології прогнозує температуру повітря вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла.

Відео дня

Аж до вечора, за інформацією sinoptik.ua, хмаритиметься у Хмельницькому.  Розпогодиться тільки під вечір. Можливий дрібний дощ. Температура повітря коливатиметься від 5° до 11° тепла.

Дощик накрапатиме й у Кам’янець-Подільському впродовж дня. Температура повітря коливатиметься від 5° до 13° тепла.

Задощить злегка вдень  й у Шепетівці. Температура повітря коливатиметься від 4° до 10° тепла.

«Хоча ще тепла нам малувато, проте малюки-градуси вже потроху стають навшпиньки і тягнуться до +10+14-ти, - зазначає синоптикиня Наталка Діденко. - Найближче похолодання прийде з 28-го березня. Тому використовуємо потепління для Великого Весняного прибирання на балконах та подвір'ях, а потім, коли похолоднішає, можна й за хату взятися. Але теплі домашні речі та ковдри ще не ховаємо».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up