Дощ та потепління: прогноз погоди на 20-26 березня

Дощ та потепління: прогноз погоди на 20-26 березня
  • Із понеділка на вулиці потеплішає. Але на тижні будуть дощі.

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди на наступний тиждень.

Початок наступного тижня буде сухим та порівняно теплим. Впродовж понеділка очікується +9+13 градусів, на півдні до +14, на північному сході +8+10 градусів. У вівторок-середу в Україні пройдуть періодичні дощі. Також дощі пройдуть у суботу, 25 березня.

Загалом на тижні буде тепла погода, трохи вниз присядуть стовпчики термометрів у середу, 22 березня. А так переважно у денні години +10+14 градусів. Найближче похолодання, орієнтовно, передбачається 30 березня. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 20 березня, температура повітря коливатиметься від +2 вночі до +11 вдень. Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів.

Відео дня

У вівторок, 21 березня, хмарна погода протримається увесь день. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря прогріється від +6 вночі до +10 вдень.

В середу, 22 березня, ранок буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура +6 вночі та +11 вдень. 

У четвер, 23 березня, хмарна погода знову протримається увесь день. Без опадів.Температура повітря прогріється до +6 вночі до +16 вдень.

В п’ятницю, 24 березня, протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря: +9 вночі та +15 вдень. 

На вихідні, 25-26 березня, стовпчики термометра опустяться до +5 вночі до +12 вдень. У суботу протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. У неділю хмарна погода протримається вкотре увесь день. Протягом дня очікується дрібний дощ.

*за даними сайту sinoptik.ua. 

До слова, синоптики зробили перші прогнози погоди на весну. Дізнавайтеся якою буде погода в березні, квітні та травні 2023 року на Хмельниччині за посиланням. 

Нагадаємо, що в березні буде 4 короткочасні магнітні бурі. Причина цього явища – обурення магнітного поля Землі, коли планета виявляється під ударом сонячного вітру. Магнітні бурі будуть слабкої, сильної та середньої потужності. Це може призвести до погіршення самопочуття. Коли відбудуться магнітні бурі читайте в матеріалі У березні буде 4 магнітні бурі: коли їх чекати та як вберегти здоров’я

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Maria Ferreira

    Há ao menos os Ucrânianos ,ficam mais quentinhos,e podem com cautela, desfrutar de um pouco de calor,calor humano e social,podiam estar em PAZ ☮️🇺🇦 teve de enfrentar. ,um Russo igoista, orgulhoso que  pensa que o País da Ucrânia é deles , tem que estar doente de amnésia ,e o povo russo anda cego, não vêem que estão a perder seus filhos queridos, glória á Uiraúna, Glória aos Heróis,rumo á VITÓRIA beijinhos saúde paz 🇺🇦🙏☮️🇵🇹💞❣️🙏😘😘🌠😾🌟

keyboard_arrow_up