Без дощу не обійдеться: погода на тиждень у Хмельницькому

Без дощу не обійдеться: погода на тиждень у Хмельницькому
  • Протягом тижня погода у місті буде мінливою.
  • Можливі опади, але і сонце ще потішить теплом.

Протягом тижня, у період з 11 по 17 вересня, у Хмельницькому погода змінюватиметься ледь не щодня. Тепло ще не здаватиме свої позиції, проте ясна погода буде здебільшого вдень.

У понеділок, 11 вересня, вранці стовпчик термометра покаже +19. Увесь день буде ясно. Осіннє сонце ще періодично показуватиметься на небі. Вдень температура підніметься до +26 градусів. Вечір у місті також не буде холодним – температура знизиться, але всього на 5 градусів.

У вівторок, 12 вересня, погода продемонструє свої осінні капризи. Синоптики обіцяють, що вранці буде ясно. На термометрі буде до +18. Проте уже вдень та увечері небо затягнеться хмарами. Прогнозують невеликі опади. Дощ може йти аж до вечора. Температура змінюватиметься від +24 до +18 градусів.

Відео дня

У середу, 13 вересня, за прогнозами синоптиків, температура знизиться. Вранці хмельничани відчують прохолоду – на термометрі буде  до +14. Вдень температура підніметься до +19, а увечері стовпчик термометра покаже +15. Протягом дня можлива хмарність.

У четвер, 14 вересня, синоптики обіцяють сонячний день. Вранці температура буде до +16. Вдень прогріється до +24. Дощів у місті не прогнозують. До +19 градусів покаже стовпчик термометра увечері.

У п’ятницю, 15 вересня, буде найхолодніший день тижня. Ранок розпочнеться із температури +14. Протягом дня може буде хмарно. А температура не підніметься вище +18 градусів.

Вечір також буде холодним – лише +12.

На вихідні синоптики обіцяють суху та ясну погоду.

У суботу, 16 вересня, вранці на стовпчиках термометрів хмельничани побачать до +15. Вдень температура дещо підвищиться – до +22. Увечері буде ясно, а температура сягне +16 градусів.

У неділю, 17 вересня, найвищий показник за тиждень – до +27 градусів вдень. Вранці термометр покаже +18, а увечері до +22 градусів. Протягом дня буде ясно та сонячно.

Такий прогноз погоди пропонує Gismeteo.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up