Осіннє сонце ще погріє містян: погода на вихідні у Хмельницькому

Осіннє сонце ще погріє містян: погода на вихідні у Хмельницькому
  • У суботу, 30 вересня, сонце вийде із-за хмар.
  • Перший день жовтня не принесе опадів.

На хмельничан чекають справжні осінні вихідні. Буде прохолодно, зате сонце ще не покине хмельничан.

Протягом останніх днів тижня варто тепліше одягатися, виходячи на вулицю. Головне, насолодитися безхмарними та сонячними, хоча й не такими теплими, днями осені. На сайті Укргідрометцентру хмельничанам прогнозують таку погоду:

У суботу, 30 вересня, хмельничани побачать за вікнами сонце з самого ранку. Проте для тих, хто хоче вийти на прогулянку, треба прихопити тепліший верхній одяг. Проміння уже не так грітиме, тому максимальна позначка термометра – лише +14 вдень. А вранці та увечері температура може опуститися до +3 +5 градусів.

Відео дня

У неділю, 1 жовтня, хмельничани зустрічатимуть другий місяць осені. Різнобарвне листя почне розфарбовувати місто, погода ставатиме все холоднішою. Тому в останній день тижня можна буде відпочити з гарною погодою. Прохолода все-таки даватиметься взнаки. Вранці максимальна температура сягне +5. Вдень прогріється лише до +14.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up