Перший сніг паралізував Європу: коли та чи варто готуватися до негоди Україні

Перший сніг паралізував Європу: коли та чи варто готуватися до негоди Україні
DW
  • Західна Європа потерпає від негоди. Несподівана хуртовина паралізувала країни від Англії до Австрії. Чи варто українцям готуватися до удару зими та як скоро?

 

До Європи неочікувано прийшла справжня зима. Її атаку відчули французи, німці, англійці. Мокрий сніг знеструмив близько 300 тисяч будинків у Франції та зупинив залізничне сполучення на декількох напрямках поблизу Гренобля, повідомляє УНІАН.

Через сніг в Австрії закрили школи та було перервано рух багатьма дорогами. На високогір’ях намело до метру снігу. Близько 2 тисяч будинків залишилося без електрики у Східному Тіролі, пише Deutsche Welle.

Натомість, в Україну зима поки не поспішає. Найближчими днями українцям не обіцяють опадів, щоправда, будуть морози. Ближче до кінця тижня температура опуститься до -8°. 

Відео дня

  • “Україна неухильно наближається до зими, хоч у вівторок та середу температура ще мало зміниться… А от четвергова температура має всіх насторожити; вона, крім заходу і крайнього півдня , знизиться на 3-6°, тобто, вночі до мінусових значень. Кінець тижня буде холодним. Опадів буде зовсім мало. Невеликий дощ ймовірний вночі 20 листопада у північних та Вінницькій областях, протягом доби 21 листопада - на заході країни”, - повідомляє УкрГідрометцентр.

Нагадаємо, за довгостроковими прогнозами, зима цьогоріч в Україні буде морозною та затяжною.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up