Сухо і тепло: прогноз погоди на 22-28 травня по Хмельниччині

Сухо і тепло: прогноз погоди на 22-28 травня по Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Тиждень буде теплим, але на ви

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

У Хмельницькому — весна. Синоптики обіцяють потепління та суху погоду на Заході. Метеоролог Наталка Діденко пише, що понеділок в Україні буде помірно теплим. Протягом дня температура повітря становитиме +19+24 градуси.

Дощі, місцями з грозами, пройдуть в східних областях, у південній частині, у центрі, окрім Вінниччини, та в Сумській області. 

Відео дня

У західних областях та більшості північних переважатиме суха погода. Дощі найближчим часом йтимуть на Лівобережжі. До півночі та заходу опади приєднаються 24-25 травня. Але дощі будуть короткочасні та локальні, як це часто буває влітку. 

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 22 травня, температура повітря коливатиметься від +8 вночі до +21 вдень. Небо буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У вівторок, 23 травня, вранці погода буде ясною, вдень з'являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів. Температура повітря прогріється від +13 вночі до +21 вдень.

В середу, 24 травня, хмари, які з'являться вдень, протримаються недовго - ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура +13 вночі та +24 вдень. 

У четвер, 25 травня, на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура повітря прогріється до +14 вночі до +25 вдень.

В п’ятницю, 26 травня, небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря: +14 вночі та +23 вдень. 

На вихідні, 27-28 травня, стовпчики термометра опустяться до +10 вночі і піднімуться до +19 вдень. У суботу на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. У неділю хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів на вікенд. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Нагадаємо, у травні очікуються магнітні бурі сильної та середньої потужності. Вони триватимуть періодами від 11 до 28 травня. В які дати будуть магнітні бурі та як вберегти своє здоров’я читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up