Якою буде погода на Хмельниччині в останній тиждень 2022 року

Якою буде погода на Хмельниччині в останній тиждень 2022 року

Дізнавайтесь яким буде прийдешній тиждень та чи прогнозують мороз і сніг на Новий рік. 

Останні дні 2022 року будуть практично без заморозків. На вікенд, на Новий рік, синоптики обіцяють досить теплу погоду, до +9. Про це повідомляє Укргідрометцентр. 

За даними синоптиків початок тижня буде хмарним. Вночі у східних областях, вдень у західній частині дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці у більшості областей місцями туман, у північній частині на дорогах подекуди ожеледиця.

Відео дня

Вітер переважно південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі від +3 тепла до -2 морозу, вдень 0+5 тепла, у південній частині +6+8 тепла.

Скрін Укргідрометцентру

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 26 грудня, температура повітря коливатиметься від 0 вночі до +3 вдень. Вітер південний, 3-5 метрів за секунду. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

У вівторок, 27 грудня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Вітер змінний, 5-7 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до 0 вночі до +6 вдень.

В середу, 28 грудня, весь день у Хмельницькому буде хмарним. Без опадів. Вітер західний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до -1 вночі до +1 вдень.

У четвер, 29 грудня, ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Без опадів. Температура -2 вночі та +2 вдень. Вітер південний, 3-5 метрів за секунду.

В п’ятницю, 30 грудня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері очікується дощ. Температура повітря: -1 вночі та +2 вдень. Вітер південний, 3-5 метрів за секунду.

На вихідні, 31 грудня — 1 січня, стовпчики термометра піднімуться до +2 вночі та +9 вдень. У суботу, в останній день року протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів. У неділю хмарна погода буде триматися до самого вечора. Опадів не обіцяють. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А синоптик таке показує. Кому вірити?

keyboard_arrow_up