Якою буде погода наприкінці травня — на початку червня 2023 на Хмельниччині

Якою буде погода наприкінці травня — на початку червня 2023 на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Тиждень буде теплим та сухим. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

Цього тижня погода в Хмельницькій області була мінливою. Здебільшого було сухо. Але в останні дні часом налітав вітер та зривався дощ. 

Наступного тижня синоптики прогнозують припинення опадів аж до 4 червня по всій Україні. Лише вдень 29 травня у південних областях пройдуть зливи з грозами.

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 29 травня, температура повітря коливатиметься від +9 вночі до +22 вдень. На небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

У вівторок, 30 травня, буде ясним увесь день, лише ввечері небо затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря прогріється від +11 вночі до +23 вдень.

В середу, 31 травня, до світанку очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів. Температура +15 вночі та +23 вдень. 

*за даними сайту Гізметео

У четвер, 1 червня, хмари, які з'являться вдень, протримаються недовго. Ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря прогріється до +11 вночі до +23 вдень.

В п’ятницю, 2 червня, хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Удень піде дощ із грозою, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря: +13 вночі та +25 вдень. 

На вихідні, 3-4 червня, стовпчики термометра опустяться до +13 вночі і піднімуться до +21 вдень. У суботу ранок та вечір будуть ясними, вдень очікується хмарність. У неділю вдень очікується хмарність. Без опадів на вікенд. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Нагадаємо, у травні очікуються магнітні бурі сильної та середньої потужності. Вони триватимуть періодами від 11 до 28 травня. В які дати будуть магнітні бурі та як вберегти своє здоров’я читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ЧитачЧитачів

    Дощу треба. Бо як кажуть в народі - три дощі в маю і агроному все по...цимбалах.

    леонид костишин reply ЧитачЧитачів

    а що таке в маю

    ЧитачЧитачів reply леонид костишин

    Це не москальський травень..

    ЧитачЧитачів reply леонид костишин

    Теж що травень але зрідка вживають назву «май», яка запозичена через староцерковнослов'янське і середньогрецьке посередництво (μάϊος) з латинської мови: лат. Maius походить від імені давньоримської богині плодоносної землі й природи Маї.

keyboard_arrow_up