Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Дізнавайтесь коли погода буде по-справжньому літньою, а коли слід одягатися тепліше. 

Новий тиждень буде помірно теплим та без опадів. Про це пише синоптик Наталка Діденко. 

“Повітря в понеділок — хоч пий. Температура протягом завтрашнього дня коливатиметься в межах +20+25 градусів, на Півдні буде +24+28 градусів. Антициклон на ім'я Юрген не пустить дощі в Україну, хіба на Сумщині та Чернігівщині де-не-де якісь локальні проллються, невеликі”, — зазначає Діденко

Фото зі сторінки Наталки Діденко

Вітер очікується північний та північно-західний, помірний, у східній частині може бути сильнішим. Гарячіше повітря завітає хіба вже через тиждень.

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня на Хмельниччині?

У понеділок, 18 липня, температура повітря коливатиметься від +11+13 вночі до +22+24 вдень. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Хмари, які з'являться у Хмельницькому вдень, протримаються недовго - ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

У вівторок, 19 липня, весь день у Хмельницькому буде хмарним. Без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +11+13 вночі та +23+25 вдень.

В середу, 20 липня, ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря +11+13 вночі та +25+27 вдень. Вітер західний, з поривами до 5-10 метрів за секунду.

У четвер, 21 липня, небо, ясне вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура +12+14 вночі та +26+28 вдень. Вітер північно-західний, 3-8 метрів за секунду.

У п’ятницю, 22 липня, до самого вечора у Хмельницькому буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Ранковий дощ із грозою закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря: +12+14 вночі та +26+28 вдень. Вітер північний, 3-8 метрів за секунду.

На вихідні, 23-24 липня, буде без опадів. Стовпчики термометра піднімуться до +13+19 вночі та +20+24 вдень. У суботу ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня.

В неділю чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. 

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Читайте також: Як пережити літню спеку: 8 корисних порад

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up