Задуватиме вітром та засипле снігом: циклон Мартіна насувається на Україну

Задуватиме вітром та засипле снігом: циклон Мартіна насувається на Україну
  • Циклон з Італії принесе в Україну потепління і відлигу.
  • Разом з тим, країну накриють снігопади. Вируватиме негода і у Хмельницькому.
  • 8 лютого Хмельницький заливатиме дощем. Обіцяють до +1 градуса.

В Україну прямує циклон з Італії. Він принесе потепління та відлигу. Синоптики попередили про мокрий сніг, дощ та посилення вітру.

"У четвер до нас прийде циклон на ім"я Мартіна... він принесе ускладнення погоди - мокрий сніг, дощ, налипання мокрого снігу, посилення вітру... Температура повітря почала своє сходження до відлиги вже сьогодні, завтра аж захекається. Бо в Україні навіть вночі очікується 0-5 морозу", - повідомила синоптик Наталка Діденко.

Відео дня

За даними гідрометеоцентру України, у Хмельницькому буде така погода у четвер, 8 лютого:

дощ вкриватиме землю увесь день. Обіцяють до +1 градуса вдень. Вночі мороз до (-1) градуса. Пориви вітру до 12 метрів в секунду.



Нагадаємо, синоптики радять готуватися хмельничанам до різкого ускладнення погоди, адже разом з відлигою прийдуть і снігопади. Вже в п'ятницю, 9 лютого, сильні снігопади та хуртовини заполонять Хмельниччину. На дорогах у цей період можливі обмеження руху.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Земскова

    Новина написана безграмотно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up