Бліц для кандидатів: п’ять відповідей Гончара, Лукашука, Симчишина, Собка та Ящук

Бліц для кандидатів: п’ять відповідей Гончара, Лукашука, Симчишина, Собка та Ящук
  • Ми запропонували продовжити тези кандидатам на посаду міського голови Хмельницького.

  • Вони розповіли, чому хочуть стати мером, що хочуть зробити і чого ніколи не робитимуть.

  • Також поділилися планами на майбутнє, якщо програють вибори.

25 жовтня мешканцям Хмельницької ОТГ доведеться обирати, серед іншого, міського голову. Кандидатів зареєстрували п’ять — всі вони балотуються від певної політичної сили. Раніше ми розповідали вам про всіх цих кандидатів, скориставшись загальнодоступною інформацією. Тепер же ми підготували матеріал, у якому кожен із п’яти кандидатів доповнює п’ять стандартних тез, які стосуються його балотування. Відповіді кандидатів подані в алфавітному порядку за прізвищем.

Іван Гончар, «Сила і честь»

Я хочу стати міським головою, тому що хочу змінити наше місто на краще. Щоб Хмельницький став не на словах європейським містом, а насправді! Щоб кожен мешканець нашого міста відчував турботу влади про нього. Щоб місто розвивалось однаково як в центрі, так і у віддалених мікрорайонах.

Ставши міським головою, найперше я буду займатися реальними справами, які будуть приносити користь місту та його мешканцям.

Відео дня

На мою думку, три головні проблеми Хмельницького — це водопостачання, водовідведення та ливневі стоки, транспортне забезпечення та транспортні розв’язки. А найголовніше — це залучення інвестицій для створення робочих місць для жителів Хмельницького.

Ставши міським головою, я ніколи не буду піаритися та вихвалятися своїми досягненнями за рахунок платників податків нашого міста. Ніколи не буду відмежовуватись від мешканців, а буду вислуховувати і йти назустріч.

Якщо я не стану міським головою, то я повернуся до своїх звичних справ. Надалі займатимусь бізнесом, розвиватимусь, створюючи робочі місця для хмельничан.

Богдан Лукашук, «Батьківщина»

Я хочу стати міським головою, тому що хочу бути корисним нашій громаді. Маючи професійний досвід та відповідну освіту в сфері державного управління та керівництва великими виробничими підприємствами, знаю як дати імпульс економіці міста, щоб збільшити базу оподаткування та отримувати додаткові надходження до міського бюджету. Знаю, як перезавантажити роботу комунальних підприємств, щоб вони стали прибутковими («Хмельницькбудзамовник», КП «БРЕД» та інші).

Ставши міським головою, найперше я докладатиму максимальних зусиль для розвитку економіки міста, підтримки відкриття нових виробництв. Ми створимо інспекцію з питань контролю за паркуванням, обмежимо можливість паркуватись в центральній частині міста, облаштуємо «перехоплюючі» парковки на під’їздах до центру (за прикладом столиці). Докладу зусиль для запуску великогабаритного громадського транспорту по вулиці Прибузькій. Ми встановимо енергозберігаючі технології на комунальних підприємствах та установах міста, такі як сонячні панелі, геліосистеми, теплові насоси. Будемо вирішувати проблему водовідведення на Хмельницькому речовому ринку.

На мою думку, три головні проблеми Хмельницького — це, по-перше, пандемія COVID-19, недостатнє забезпечення медичних закладів міста та низькі заробітні плати медпрацівників, по-друге, — робота громадського транспорту, по-третє, — недостатня кількість робочих місць, що підштовхує хмельничан шукати кращої долі за кордоном.

Ставши міським головою, я ніколи не буду брати хабарі, тиснути на бізнес, лобіювати власні інтереси, сприяти незаконному будівництву в Хмельницькій ОТГ.

Якщо я не стану міським головою, то я продовжу і надалі працювати в інтересах жителів громади, в першу чергу допомагатиму незахищеним верствам населення.

Олександр Симчишин, «Свобода»

Я хочу стати міським головою, тому що мені подобається змінювати місто, я вмію якісно виконувати функції міського голови, я хочу і надалі робити Хмельницький ЩодняНовим, ще кращим, комфортнішим і успішнішим!

Ставши міським головою, найперше я разом із громадою продовжу ті зміни, які розпочав 5 років тому, завершу розпочаті великі проєкти, продовжу будувати, ремонтувати і допомагати людям.

На мою думку, три головні проблеми Хмельницького — це необхідність завершення проєкту сміттєпереробки, запуск індустріального парку, необхідність будівництва нового транспортного коридору.

Ставши міським головою, я ніколи не буду пасивним. Як і зараз, працюватиму на всі 100%.

Якщо я не стану міським головою, то я не зможу продовжувати усі зміни в місті на повну.

Анатолій Собко, «За конкретні справи»

Я хочу стати міським головою, тому що хочу змінити місто в кращу сторону, щоб міський бюджет розподілявся пропорційно у всі галузі і всі мікрорайони нашого міста, щоб увага приділялася не тільки центру і тим мікрорайонам, де більше їздить людей.

Ставши міським головою, найперше я прийму рішення, щоб відновити нашу медицину, поставити її на високий рівень, адже найдорожче для нас — це наше життя. Тому ми маємо всі проєкти зробити другорядними, а перший ділом зайнятися медициною. Медицина — це один з найважливіших кроків.

На мою думку, три головні проблеми Хмельницького — це відсутність сміттєпереробного заводу. Це катастрофа, це бомба сповільненої дії. Крім того, проблемами є дороги і старий житловий фонд.

Ставши міським головою, я ніколи не буду брати хабарі, а також не буду ставити за політичною ознакою керівників різних підрозділів, департаментів, управлінь нашого міста, а будуть тільки ті люди, які досвідчені в своїй галузі.

Якщо я не стану міським головою, то я буду підтримувати того, хто стане міським головою, якщо він буде приймати правильні рішення, виконувати свої обов’язки і накази своїх виборців. Якщо він цього не робитиме, я буду його контролювати.

Інна Ящук, «Слуга народу»

Я хочу стати міським головою, тому що народилась у Хмельницькому, здобула тут освіту, виховала разом з чоловіком доньку та сина. Я люблю Хмельницький! Готова бути міським головою. Особисте збагачення мене не цікавить. Я ні від кого не залежу, принципова, вмію доводити розпочаті справи до кінця.

Ставши міським головою, найперше я буду максимально налагоджувати діалог з громадою, активізую співпрацю з центральною владою, спрямую зусилля для підтримки соціально-незахищених верств населення. Планую забезпечення безперебійного функціонування усіх муніципальних сервісів з використанням новітніх технологій та з урахуванням вимог енергозбереження і охорони природного середовища.

На мою думку, три головні проблеми Хмельницького — це стан надання медичних послуг; послуги громадського транспорту та ЖКГ; хаотична забудова центральної частини міста.

Ставши міським головою, я ніколи не буду закритою до людей. Моя мета — створити єдиний сервіс для діалогу влади і громади. Люди повинні знати, що їх слухають, і бачити, що їх почули.

Якщо я не стану міським головою, то я продовжу працювати на благо своєї Батьківщини і робитиму все можливе, щоб допомогти перетворити Хмельницький в сучасне європейське місто.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (182)
  • Свитлана Жуковська-Присяга

    Симчишин 100%
  • Oleksandr

    Блін, люди далекі від реальності. Головні проблеми - це транспорт і сміття разом з тротуарами
  • Вася

    Симчишин в порядку!!!
    Не пишіть багато "ЯЩУК", а то напише заяву в поліцію що їй тут погрожують)))
  • Людмила Белященко

    Тільки
    Симчишин
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up