Частину журналістів Хмельницького не пустять до Зеленського

Частину журналістів Хмельницького не пустять до Зеленського
Володимир Зеленський. Фото з прес-конференції 20 травня
  • Президент буде на Хмельниччині два дні — 3 та 4 червня.

  • На зустріч акредитували лише журналістів місцевих телеканалів.

Президент України Володимир Зеленський відвідає Хмельниччину з робочим візитом. Триватиме цей візити у наступні дні, 3 та 4 червня. Про це журналістам vsim.ua повідомили у прес-службі Хмельницької ОДА.

Відомо, що Зеленський точно відвідає Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Одна з цілей візиту — інспектування об’єктів так званого «Великого будівництва». Зокрема, йдеться про дитсадок у Давидківцях. Точний графік перебування президента поки невідомий.

Відео дня

Журналістів vsim.ua не акредитували на зустріч із Володимиром Зеленським. Так само, як і журналістів багатьох інших ЗМІ Хмельниччини. Як повідомили у прес-службі ОДА, акредитували лише представників місцевих телеканалів. Для всіх інших пообіцяли надати відеоматеріали візиту.

Причиною недопуску інших журналістів на зустрічі із Зеленським назвали карантинні обмеження. Мовляв, не хочуть створювати скупчення людей. Як повідомили в ОДА, такі вимоги вони отримали від Офісу президента. Проте незрозумілим залишається принцип допуску лише представників телеканалів, яких має бути щонайменше двоє — журналіст і оператор. Для інтернет-видань достатнього було б допуску однієї особи.

Нагадаємо, нещодавно, 20 травня, відбулася прес-конференція Володимира Зеленського у Києві. На захід не акредитували знімальні групи щонайменше двох каналів — UMN (skrypin.ua) і «Настоящее время» — та журналістів п’яти видань: «Український тиждень», «Букви», «Delo.ua», «Бабель», «Главком», а також авторку проєкту «Соромно» Яніну Соколову. Про це повідомило видання «Детектор медіа». В Офісі президента це пояснювали карантинними заходами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • ttt432

    Не фиг ему чем заняться, копируют один у другого модель президентства. Президент Африки...
  • Мастер Автополив

    А когда то я этого президента воочию наблюдал на арене Днепропетровского цирка с их вечерним кварталом :)
  • Михайло Хабаль

    одне цікаво..чи вліпить догану кабінету...
  • Данило Пинчак

    Краще на Озерній побудували б садочок і школу повноцінну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up