Хмельницька обласна рада збереться на позачергову сесію через зміни тарифів

Хмельницька обласна рада збереться на позачергову сесію через зміни тарифів
  • Сесія має пройти 15 січня.
  • На порядку денному "звернення депутатів обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо підвищення тарифів на електроенергію та природний газ".

У п'ятницю, 15 січня, Хмельницька обласна рада збереться на третю позачергову сесію. Про це повідомили на сайті ради сьогодні, 12 січня.

  • "До проекту порядку денного включено питання “Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо підвищення тарифів на електроенергію та природний газ”. Початок пленарного засідання сесії об 11 годині", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Освіта, зайнятість та партійна приналежність: основні факти про депутатів Хмельницької облради 

Відео дня

Що відомо про Віолету Лабазюк, яка стала головою Хмельницької обласної ради
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Зоряна Приступа

    Щось довго вони рішають і засідають .Я підняти раз і все тільки оголосили космічні ціни Сволота .
  • Рита Титаренко

    Це Хмельницька обласна рада!? Боже, а, нашо їх стільки там? Що вони для людей роблять? Ні! "Канешно" вони буцім- то працюють! Заробляють собі гроші на прожиття! А, нам, людям, яка від них користь!? Бачу, двірникі працюють, продавці, водії, тощо, а, ці...? То, світло гасне, то, воду відключають, то дерева обрізають чорт знає по- якому, прибудинкові під'їзні дороги в страшному стані ( приклад, Проспект миру від Вінницького магазину до СВ). Добре, хоч, велодоріжки роблять, є де людям, не ламаючи ногі ходити! Що наші оці прозасєдавшиєся роблять? Бумажки на столі з місця на місце перекладають!? Оце наші людські гроші, податкі, які люди, хто працює, сплачують! І таке в кожній області + для них обслуга, тобто, секретарі, зами, тощо! Слів немає, є тільки обурення! Ну, зберуться вони і, що! Перетруть, переговорять, з пустого в порожнє! Все!

    Володимир Пухкий reply Рита Титаренко

    Вони не отримують заробітної плати! Вони працюють на громадських засадах!
  • Людмила Евгенівна

    Підтримую
  • Галина Худенко

    0000000000ПЛАТІЖОК
    ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СТРАЙК
    ВОДА,ГАЗ СВІТЛО
    ДАВАЙТЕ МИ ЇМ ЗАПЛАТИМО РАЗОМ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up