Хто перемагає на виборах у Хмельницькому: результати екзит-полу від «ВСІМ»

Хто перемагає на виборах у Хмельницькому: результати екзит-полу від «ВСІМ»
  • Журналісти vsim.ua провели власний екзит-пол, аби дізнатися попередні результати волевиявлення хмельничан.

  • Ми опитали 408 мешканців міста у всіх виборчих округах.

День голосування на місцевих виборах добіг кінця. Всі виборчі дільниці в Україні вже закриті, а члени комісій взялися за підрахунок голосів. А поки офіційні результати встановлюють, ми пропонуємо вам ознайомитися з результатами нашого екзит-полу.

Сьогодні, 25 жовтня, журналісти vsim.ua вирушили на виборчі дільниці. Там ми підходили до хмельничан, які вже проголосували. У них запитували, якого кандидата на посаду міського голови вони підтримували. Також питали, за яку партію вони голосували серед кандидатів до міської ради. Загалом ми опитали 408 хмельничан на виборчих дільницях у всіх шести округах Хмельницької ОТГ. Під час опитування ми дотримувалися гендерного балансу.

Ми вже підрахували результати та можемо їх оприлюднити. Отож, згідно з нашим опитуванням, на виборах міського голови впевнено перемагає Олександр Симчишин, який представляє «Свободу». Його результат — 81,13% підтримки серед опитаних. На другому місці — кандидатка від «Слуги народу» Інна Ящук. Її результат — 10,78% голосів опитаних.

Відео дня

Найбільшу підтримку на виборах до міської ради має «Команда Симчишина» — 64,22% опитаних нами виборців. Друге місце зайняла партія «Слуга народу». Її результат — 11,76%. Ще дві політичні сили балансують на межі прохідного бар’єру. Йдеться про «Батьківщину» та «Європейську солідарність». Їхній результат — 5,15% та 4,41% відповідно. Решта партій до прохідного бар'єру не дотягують. Повні результати опитування переглядайте в інфографіці. Можлива похибка опитування складає 5%.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Roman Mishchenko

    Вся свідомість Хмельницького, слуга і юля, вище ЕС, стидоба.
  • Людмила Людмила

    Симчишин
  • Angry Commentator

    Я і не здивований. Хмельничани не дурні, щоб повестися на зелених блазнів, особливо, коли побачили їх на ділі за останній рік. Вітаю Симчишина і хмельничан з правильним вибором. Наш Хмельницький стане ще кращий за наступні 5 років в той час, як в Харкові і Одесі і далі сидітимуть кернеси і труханові. Які люди, така і влада.
  • Валерій Ксендзик

    Патріоти  Батьківщини - УКРАЇНИ завжди перемагають, коли усі патріотичні сили об'єднаються Україна дійсно буде незалежною, сильною, розвинутою державою. Слава Україні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Шепетівщині автівка насмерть переїхала чоловіка, який лежав на дорозі 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up