Хто з нардепів від Хмельниччини потрапив під санкції Росії

Хто з нардепів від Хмельниччини потрапив під санкції Росії
Фото ілюстративне
  • Десять народних депутатів від Хмельниччини потрапили під санкції Росії.

Ще кількох народних обранців від Хмельниччини внесли у «чорний список» російського уряду. 10 з 11 депутатів потрапили під санкції. Відповідна постанова з’явилась на сайті уряду РФ вчора, 11 грудня.

Всього в переліку є 849 фізичних осіб. У списку опинились і народні депутати від Хмельницької області Сергій Мандзій, Ігор Марчук, Денис Монастирський, Микола Стефанчук, Юрій Заславський, Олексій Жмеренецький, Володимир Ватрас, Віктор Бондар, Олександр Герега, Сергій Лабазюк.

До так званого "чорного списку" додали ще першого заступника голови Верховної Ради Руслана Стефанчука і главу делегації України в ПАРЄ Єлизавету Ясько.

Відео дня

В документі йдеться, що постанова спрямована «на протидію недружнім діям щодо російських громадян і юридичних осіб з боку України і на нормалізацію двосторонніх відносин».

Довідка:

До фізичних осіб у переліку санкцій застосовується ряд заборонених економічних заходів: блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії, заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі території федерації.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Лилия Солодова

    Дивний список ці нардепи вже давно хочуть нас запхати в росію , це схоже на відволікання нашої уваги і введення в оману!
  • Олександр Нирко

    Лабазюк э там? Щоб я не читав

    Остап reply Олександр Нирко

    Є. Під № 417.
  • Саша Легай

    Це ті що мають в росії бізнес... На Путіна місце, визвав би всіх до себе і в Сибір на розвиток держави. Може вони там би хоть шось зробили...
  • Остап

    Зеленського, Щмигаля, Ахметова, Коломойського там немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up