Новий президентський рейтинг: кого б українці підтримали зараз на виборах?

Новий президентський рейтинг: кого б українці підтримали зараз на виборах?
Фото - "Українська правда"
  • Нове опитування провели в Інституті соціології.
  • Якби вибори відбулись найближчим часом, кого б підтримали українці?
  • Дізнавайтесь результати й діліться своїм варіантом у коментарях. 

Якби вибори президента відбувались найближчим часом, за кого б проголосували українці? Новий рейтинг політиків і неочікувані результати. 

Опитування проводили 20-21 січня представники Київського міжнародного інституту соціології, передає “Українська правда”.

Як показує соціологічне дослідження, найвищу підтримку наразі має Володимир Зеленський (за нього проголосували б 23,5% серед тих, хто визначився з вибором) і Петро Порошенко (20,9%). За даними опитування, різниця у підтримці цих двох кандидатів у межах статистичної похибки, тобто майже на рівні. 

Відео дня

У рейтингу також опинились лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко (11,8%), лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко (9,6%) та співголова фракції ОПЗЖ у парламенті Юрій Бойко (9,3%). До слова, інші кандидати мають ще меншу підтримку українців. Детальніше про результати опитування:

Довідка:
 
Дослідження проводили методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Опитали 1205 респондентів у віці від 18 років, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей).  

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% для показників, близьких до 25%, 2,1% – для показників, близьких до 12%, 1,4% – для показників, близьких до 5%.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Ируся Жвалюк-Глебова

    Зе
  • Гончаренко Вадим

    Нікого
  • Михайло Коваль

    Порошенко Президент.
  • Пётр Тараненко

    за зеленского

    ЧитачЧитачів reply Пётр Тараненко

    Де ти тут на фото:

keyboard_arrow_up