Облаштувати тротуар та засипати ями на дорозі просить мешканець Львівського шосе

Облаштувати тротуар та засипати ями на дорозі просить мешканець Львівського шосе
Фото ілюстративне
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Хмельничанин скаржиться на стан дороги біля будинків 33/2 та 33/2а та просить зробити там тротуарну доріжку.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 4 травня. Звернення розмістили у розділі "Благоустрій та будівництво".

Автор звернення, Кубасов Андрій Миколайович, просить облаштувати тротуар та дорогу біля будинків 33/2 та 33/2а на Львівському шосе. Як він зазначив, дорога знаходиться у жахливому стані, там відсутнє асфальтне покриття, а після зими зробилися величезні ями. Автомобілем до будинків заїхати важко, а пішоходам доводиться мочити взуття та ноги. З дитячим візочком тут взагалі не можливо пройти, особливо в дощову погоду.

"Всього 50-70 метрів асфальтованої дороги - та діти цих будинків будуть жити з більшою радістю та комфортом",- написав автор.

Відео дня

Петиція поки що набрала 68 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 87 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Читайте також: Продовжити тролейбусну лінію у дальні Гречани пропонує хмельничанин Сергій

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up