Першим замом Загородного стала «конкретниця» Неоніла Андрійчук

Першим замом Загородного стала «конкретниця» Неоніла Андрійчук

Попри численні обурення багатьох депутатів, перерви та протистояння, все ж вдалося перейти до голосування. Голова Хмельницької облради Михайло Загородний нарешті отримав заступників. 

 

 

Депутати розглядали питання обрання заступників сьогодні, 1 червня. Михайло Загородний запропонував свої кандидатури. Після піврічної епопеї з їхнім вибором депутати таки спромоглись проголосувати. Завітне крісло першого зама дісталось жінці - лідеру фракції "За конкретні справи" Неонілі Андрійчук. Вона отримала 47 голосів підтримки.  

"Свобода", "Самопоміч" та "Аграрна партія" голосувати відмовились. До голосування за ще одного заступника депутати досі не брались. 

Михайло Загородний неодноразово говорив, що уже звик до роботи без заступників. Навіть раз жартома похвалився, що завдяки цьому зекономили кошти, які мали йти на зарплатню. Та без них далі ніяк. Кілька спроб виставити на голосування кандидатів на високі посади не увінчалися успіхом. Постійно знаходилися ті, хто був проти окремих кандидатур.  

Відео дня

Після прийняття присяги Неонілою Андрійчук депутати взялися до наступного питання. Загородний запропонував на посаду свого заступника Валерія Лєскова. Схоже, що "свободівці" не голосуватимуть знову. Їхній депутат Анатолій Паньчук висловив образу на представника від "Батьківщини" за те, що той голосував за "конкретницю" Андрійчук. 

ОНОВЛЕНО:  Депутати підтримали кандидатуру Валерія Лескова на посаду заступника. "За" проголосували 49 депутатів,  "проти" - 15.  

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Що один керівник, що десять, а результат для області однаковий. Ніякий. І ми ще й за це платимо. Ми лохи виходить.

    PAL reply Анонім

    Отрадно, когда анонимы прозревают. Ну какой из лескова власть???  А эта бабушка - утка от гереги??? И таких полным полно. А может ну их на х.р ?

    Анонім reply PAL

    ДАВАЙЙ!!
  • Анонім

    не будет порядка в раде у нас. Пипец какой то а не власть.

    Анонім reply Анонім

    Ріхтуй о.ко можеш вже помало розробляти бо там будут пердолили на повну катуху до посиніння ср..ки.І ще будеш загл.оту.ати по самі я .ця

    Анонім reply Анонім

    Та нє, нормально жінка має своє місце
  • Анонім

    Приклад того, що БПП і колишні риги одне ціле

    Анонім reply Анонім

    Червоний анонім ,зміни наркотики  ,тебе вже заносить півень

    Анонім reply Анонім

    Тут червоних і інших кольорів анонімів багато. Конкретизуй.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up