Сергій Мандзій став нардепом. Чи залишиться він у виконкомі міськради

Сергій Мандзій став нардепом. Чи залишиться він у виконкомі міськради
  • Хмельничанин увійшов до фракції партії «Слуга народу».

  • Офіційно про це повідомили сьогодні, 5 грудня.

Хмельничанин Сергій Мандзій став народним депутатом України. Про таке рішення сьогодні, 5 грудня, повідомляє Центральна виборча комісія. Як вказано на її сайті, депутат від «Слуги народу» Олександр Кубраков подав заяву про припинення повноважень. Сергій Мандзій зайняв його місце, оскільки був наступним у виборчому списку «Слуги народу» після Кубракова. Останній зараз керує Державним агентством автомобільних доріг («Укравтодором»).

Зараз Сергій Мандзій є членом виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Чи залишиться він ним і надалі? Про це ми запитали у секретаря міськради Михайла Кривака. Він розповів, що Сергій Мандзій написав заяву про вихід зі складу виконавчого комітету. Її розглядатимуть депутати міськради на сесії. Наступна запланована на 11 грудня. Чи розглядатимуть на ній заяву Сергія Мандзія, наразі невідомо. У порядку денному жодних питань щодо складу виконавчого комітету немає, однак проекти рішень ще можуть додавати.

Нагадаємо, що Сергій Мандзій народився 28 листопада 1974 року в Хмельницькому. Навчався у Хмельницькому національному університеті та Хмельницькому університеті управління та права. До 2001 року працював у Хмельницькому міському об’єднанні «Продтовари», Хмельницькому комбінаті будматеріалів та у ТОВ «Фенікс-центр». Від 2001 року й дотепер працює директором ТОВ «Рембуд».

Відео дня

Був депутатом Хмельницької міськради минулих скликань. 2015 року балотувався на посаду міського голови Хмельницького від партії «Блок Петра Порошенка „Солідарність“». Вибори програв «свободівцю» Олександру Симчишину. У складі виконавчого комітету перебуває за квотою «БПП „Солідарність“».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Микола Городецький

    Не залишиться: в нардепах більше можливостей нагрести бабла.
  • Sidorcuk Masa

    В селе малиничи видно бизнес не пошёл. Вместо картошки на огороде своём и родителей  и тещи выращивал равликов- слимачков. Бусики тарится с Киева и хм ресторанов приезжали каждый день. Килограмм такого влияющего на потенцию и тонус мышц  протеина -равликов- -350 грн.

    Видно в В Р и вправду хорошо платят.
  • Виктория Куцяк

    Йому мало скоро трісне від жиру
  • Андрий

    Все вертаеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up