Яким було представлення нового голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета (ФОТО, ВІДЕО)

Яким було представлення нового голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета (ФОТО, ВІДЕО)
Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет
  • На представлення приїхав представник Офісу Президента Сергій Трофімов.

  • Він зачитав указ про призначення та вручив посвідчення.

Сьогодні, 22 листопада, у Будинку Рад представили нового голову Хмельницької обласної державної адміністрації. Відтепер відомство очолюватиме Дмитро Габінет. Указ про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський вчора, 21 листопада.

Представляти нового голову ОДА приїхав перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов. Відбувалося все у сесійній залі Хмельницької обласної ради. Сюди прийшли нардепи від Хмельниччини, представники ОДА та облради, правоохоронних органів, місцевої влади. У сесійну залу Сергій Трофімов та Дмитро Габінет зайшли разом та сіли за трибуну. Спочатку Трофімов зачитав указ про призначення та вручив Габінету посвідчення.

Після цього Габінет виступив перед присутніми з промовою. Зокрема, він сказав:

Відео дня

— Я хочу висловити слова щирої вдячності Президенту України Володимиру Зеленському за ту честь, якої він удостоїв мене цим призначенням. Проте одразу хочу наголосити, що для мене це не винагорода. Для мене це виклик та випробування. Тому що я прекрасно розумію, в яких умовах знаходиться наша країна, знаходяться наші громадяни. Я розумію, що у всіх нас дуже мало часу, — сказав новий голова Хмельницької ОДА.

Після цього обговорили головні завдання новопризначеного чиновника. Так, першим озвученим питанням був ремонт доріг. Сергій Трофімов сказав:

— 30 жовтня китайський підрядник мав би завершити реконструкцію та ремонт окремих ділянок дороги М-12 у Хмельницькій області у напрямку Вінниці. Але через надзвичайно низькі темпи виконання робіт Укравтодором в травні 2019 року прийнято рішення про припинення дії контракту. Зокрема, на дату розірвання контракту підрядник виконав лише окремі види робіт, що склало лише 1% від загального обсягу від загального обсягу запланованих робіт.

Тривало представлення близько півгодини. Нагадаємо, що раніше ми вже писали про Дмитра Габінета. Він є хмельничанином, працював у Хмельницькому університеті управління та права. 2013 року отримав ступінь кандидата юридичних наук. Також Габінет є засновником громадської організації «Форпост народовладдя».

Переглядайте наші фото та відео з представлення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сіма

    Видно одразу, що новий голова ОДА порядна і добра людина. Переконаний, що він буде найкращим головою Хмельницької ОДА за всю історію, буде дбати про розвиток області
  • Мастер Автополив

    Хорошо, что после Евромайдан во власти одни лишь честные и благородные люди. Приятно смотреть на их одухотворенные лица. Відчувається потужний поштовх до Європи.

    леонид наседкин reply Мастер Автополив

    А ты уверен что они одухотворённые и честные? Лично их знаешь?
  • Tornike Qebadze

    І одіозна кнопкодавиця Копанчук в перших рядах. Господи, врятуй нас від тих тупнів.
  • Віталій Малий

    симчишин шось зажурився на фото

    Сіма reply Віталій Малий

    Або може не хотів вигладати як дурень на такому заході. Якби він сприймався коли всі сидять із серйозними обличчями, а він один посміхається?

    Сіма reply Віталій Малий

    Бо хотів сам на це місце, але йому "обломалось"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up