У Хмельницькій міськраді з'явиться новий депутат. Що про нього відомо

У Хмельницькій міськраді з'явиться новий депутат. Що про нього відомо
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Роман Цимбалюк нині є директором «Муніципальної дружини».
  • Він прийде на заміну Анні Маєвській, яка вибула з депутатського корпусу за власним бажанням.

У вересні цього року депутатка міськради від «Команди Симчишина» Анна Маєвська написала заяву про складання повноважень за власним бажанням. Вона пояснила це тим, що хоче залишити політику, зосередившись на інших сферах, зокрема, волонтерстві.

На заміну Анні Маєвській у Хмельницьку міськраду прийде Роман Цимбалюк. Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті ради. В іншому проєкті пропонується виключити Анну Маєвську з комісії житлово-комунального господарства, приватизації та використання комунального майна, замінивши її новим депутатом.

Роману Цимбалюку 40 років. Він народився у Хмельницькому, тут же закінчував школу та училище, де здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів. Після закінчення училища три роки служив у прикордонних військах — спочатку строковиком, потім контрактником.

Відео дня

Звільнившись зі служби, вступив до Хмельницького економічного університету. Закінчив його 2008 року з кваліфікацією «економіка підприємництва». Після цього 10 років, до 2018-го, працював охоронцем на підстанції Хмельницьких магістральних електричних мереж. Крім того, протягом 2006-2015 років був ФОПом.

2015 року балотувався до Хмельницької міськради від «Свободи». Тоді депутатом він не став. У лютому 2018 року Романа Цимбалюка призначили директором комунального підприємства «Муніципальна дружина».

У вересні 2019 року він замінив у міськраді померлого Сергія Королюка. Таким чином Роман Цимбалюк вже має депутатський досвід. 2020 року він знову балотувався вже від «Команди Симчишина» і знову не пройшов. Тепер він вчергове зайде до міськради, замінивши депутата, який вибув.

Читайте такожЗаступник голови Хмельницької ОВА отримав посаду в Києві

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • І Франко

    Кіно!)))))
  • Владимир Жилюк

    А хто за нього голосував шановні? Ви блять зовсім та подуріли?

    Владимир Жилюк reply Владимир Жилюк

    пенсія ти що тут забула?

    Владимир Жилюк reply Владимир Жилюк

    йди .....

    Владимир Жилюк reply Владимир Жилюк

    Людмила Бойчук .

    Людмила Бойчук reply Владимир Жилюк

    Владимир Жилюк вчіть законодавство!
  • Читач53

    З простого холопа в депутати
  • ЧитачЧитачів

    Не погано хтось його просував у 2018 році. Різкий скачок з охоронця підстанції до директора комунального підприємства "Муніципальна дружина".

    Читач44 reply ЧитачЧитачів

    своїм все а ворогам закон

keyboard_arrow_up