У Хмельницькій облраді з’явились нові депутатські групи

У Хмельницькій облраді з’явились нові депутатські групи
Фото - Хмельницька обласна рада
  • В обласній раді створили дві депутатські групи.
  • Одна з них налічує 27 обранців, до іншої увійшли 8 депутатів.

У Хмельницькому стартувало засідання четвертої сесії обласної ради. Сьогодні, 8 квітня, перед початку розгляду питань оголосили про створення двох нових депутатських груп – «Єдність і «Рівні можливості». Про це йдеться на сайті Хмельницької обласної ради.

До депутатської групи «Єдність» входить 27 депутатів – членів трьох депутатських фракцій політичних партій “Слуга народу”, “За конкретні справи” та ВО”Батьківщина”.

Серед обранців нової групи «Єдність»:

Відео дня

Бочкарьова Оксана Валеріївна, Демчишин Михайло Григорович, Зозуля Сергій Володимирович, Козюра Андрій Ростиславович, Крупа Тетяна Василівна, Натальська Оксана Валентинівна, Присяжний Володимир Броніславович, Романюк Володимир Віталійович, Цуглевич Яків Миколайович, Нагорний Іван Михайлович, Ткаченко Уляна Юріївна, Лебединський Віктор Вікторович, Лозовий Вадим Миколайович, Лукомська Світлана Іванівна, П’ятницька Тетяна Володимирівна, Павлишина Світлана Андріївна, Петльований Руслан Федорович, Поворозник Володимир Васильович, Пшибельський Руслан Броніславович, Шоробура Інна Михайлівна, Яковлев Сергій Володимирович, Бойко Михайло Дмитрович, Каденко Оксана Олегівна, Кухарук Наталія Леонідівна, Лукашук Олег Григорович, Палій Олександр Володимирович, Розізнаний Олександр Григорович. Уповноваженим представником групи обрали Оксану Каденко. 

До депутатської групи «Рівні можливості» увійшли 8 депутатів обласної ради. Серед них:

Брухнова Лілія Степанівна, яка є керівником групи, Гладій Валентина Євгенівна, Лемещук Олена Валеріївна, Кухарук Наталія Леонідівна, Матвіїв Алла Дмитрівна, Коваль Аліна Володимирівна, Зеленко Тетяна Іванівна, Карнасевич Галина Іванівна.

Також під час засідання оголосили і керівника фракції політичної партії ВО «Батьківщина». Ним став Сергій Яковлев.

До слова, 8 квітня на сесії обласної ради планують розглянути загалом чотири десятки питань.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Кузьміч

    Рівні можливості одні  жінки
  • Читач37

    А других групп не хватало. Светлые умы на спасут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up