У Раді «засвітили» нового голову Шепетівської РДА

У Раді «засвітили» нового голову Шепетівської РДА
Фото видання «Телеграф»
  • Райдержадміністрацію на Хмельниччині, ймовірно, чекає зміна керівництва.

  • Ім’я можливого нового очільника «засвітила» народна депутатка.

Рік тому, 28 лютого 2021-го, Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка. Він очолював відомство менш як рік. Від квітня 2021 року й дотепер РДА керує Анатолій Катеренчук.

Ймовірно, на Шепетівську РДА чекає зміна керівництва. Про це свідчить знімок, зроблений фотографом видання «Телеграф» у сесійній залі парламенту. На ньому зафіксований чат за участі народної депутатки, ім’я якої не зазначається.

У цьому чаті є повідомлення такого змісту:

Відео дня

— Головою Шепетівської РДА буде Кеменяш Антон Антонович, він вже був в ОП (Офіс Президента — прим. авт.) отримав погодження. (Інформація від Басюка — це його друг).

Відправником повідомлення вказана людина, підписана як «Оля Філіпова Помічник». Ймовірно, йдеться про Ольгу Філіппову, яка є помічницею народної депутатки від «Слуги народу» Олени Копанчук. З цього можна зробити висновок, що повідомлення прийшло саме їй.

Варто також відзначити, що прізвище «друга» Антона Кеменяша збігається з прізвищем згаданого вище попереднього голови Шепетівської РДА Юрія Басюка.

У минулому Антон Кеменяш був начальником Хмельницького слідчого ізолятора, заступником начальника з інтендантського та комунально-побутового забезпечення Замкової виправної колонії в Ізяславі. Після цього він був викладачем у Хмельницькому центрі підвищення кваліфікації працівників Державної кримінально-виконавчої служби.

На сайті Хмельницької філії Академії Державної пенітенціарної служби зазначено, що Антон Кеменяш у 1993-1997 роках навчався у Київському інституті внутрішніх справ та має стаж роботи у пенітенціарній системі 25 років.

В останній декларації Антона Кеменяша, яка охоплює 2018 рік, вказана квартира. Житло розташоване у Хмельницькому та належить його дружині. Серед доходів ймовірного наступного голови РДА вказані:

Також зарплата є у дружини. Авто та заощаджень у декларації не вказано.

Читайте також: Де вчився і працював новий керівник «Хмельницькводоканалу»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрій Гудок

    Прочитавши аж нудить. Жах
  • Ігор Дударчук

    О так ((
  • ЧитачЧитачів

    І зроблять з Шепетівщини зону суворого режиму. Давно пора. Там один кримінал.

keyboard_arrow_up