Кандидатуру нового голови Хмельницької ОДА погодили в Кабінеті міністрів

Кандидатуру нового голови Хмельницької ОДА погодили в Кабінеті міністрів
  • Очолити облдержадміністрацію може хмельничанин Дмитро Габінет.
  • Призначити його на посаду має Володимир Зеленський.

На засіданні Кабінету міністрів України погодили кандидатуру голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це сьогодні, 28 жовтня, повідомляє сайт відомства. Очолити Хмельницьку ОДА може Дмитро Габінет. Зазначається, що кандидатуру погодили на виїзному засіданні у Маріуполі Донецької області. Вирішували урядовці й інші кадрові питання. Зокрема, погодили кандидатури голів ОДА інших областей — Волинської, Полтавської, Сумської та Чернівецької. Остаточно призначити на посаду голови ОДА має Президент України Володимир Зеленський відповідним указом. Коли це станеться, наразі невідомо.

Дмитро Габінет є засновником громадської організації «Форпост народовладдя», зареєстрованої у Хмельницькому. Працював викладачем кафедри теорії та історії держави і права Хмельницького університету управління та права. 2013 року отримав ступінь кандидата юридичних наук.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Інна

    А що Симчишен погано дбає про місто? І він мер міста ,при чому тут те що ви пишете,мова йдеться про область!

    Valik reply Інна

    Дбає виключно про туалети, на яких можна відмити бабла.

    Антисвободівець reply Інна

    Дуже погано Симчишин дбаэ про місто. Він дбає лише про свою кишеню і піар свій. І про область не дбав

    Ирина Иванова reply Антисвободівець

    Правда? А скільки з 1991 по 2015 р нових дитячх садочків, шкіл, амбулаторій побудували у місті? Скільки нових тролейбусів закупили? В якому стані були дороги у місті, парки, сквери? Чи бла-бла-бла з розряду, хай не ліпший лиш би інший?

    Віталій Малий reply Антисвободівець

    а хто кращий на твою думку?

    Антисвободівець reply Віталій Малий

    Той хто сповідує іншу ідеологію. Головне не ту, що Симчишин
  • Віталій Малий

    Вже краже ніж альтернативні варіанти...симчишина спочатку теж не всі сприймали. тому подивимось по справам

    Антисвободівець reply Віталій Малий

    Сподіваємось, що він не виявиться таким як Симчишин і буде дбати  про область, її жителів, а не про карєру і свою наживу як це робив, робить і буде робити Симчишин

    Віталій Малий reply Антисвободівець

    не погоджуюсь, місто з Симчишиним стало кращим, рівні дороги в місті, парки сквери майданчики садочки школи тролейбуси велодоріжки електростанції(інвестиції) за 5 років це успіх!

    Valik reply Віталій Малий

    "Успіх Симчишина" це наслідок децентралізації в Україні. До цього процесу він не має жодного відношення. Весь його здобуток - це те, що він не розвалив збудовану до нього попередніми очільниками міста систему відкатів та хабарів.
    Ключових питань для міста він не вирішив - смітник в межах міста, колапс з пасажироперевезенням, безпритульні тварини, система міського водогону, ракова пухлина у вигляді речового ринку...куди легше втулити в центрі міста тубзік і тішитися  з того.

    Антисвободівець reply Віталій Малий

    Ремонт доріг суцільним методом дає можливість відмити більше грошей, украдених з міського бюджету. Краще будувати нові дороги відповідно до вимог сучасних реалій тобто такі які розраховані на проїзд через них важких автомобілів, значно більшої кількості легкових автомобілів і т.д. Розкажи мені навіщо Симчишин поклав гроші платників податків до міського бюджету на депозит у розмірі 100 млн. грн.,  а не використав їх на розвиток міста? Я знаю відповідь, більшість хмельничан знає відповідь. На виборах через рік озвучимо
  • Мастер Автополив

    Двоюродный брат Дубилета?
  • Tornike Qebadze

    Сколько занес?

    Олексій reply Tornike Qebadze

    Там не заносять, там тільки для кума, брата й свата
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up