Зеленський відвідав коледж у Хмельницькому: що там робив та про що говорив

Зеленський відвідав коледж у Хмельницькому: що там робив та про що говорив
Фото: ОП
  • Президент Володимир Зеленський знову приїхав до Хмельницького.
  • Цього разу він завітав у політехнічний коледж та поспілкувався зі студентами.

Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою перебуває у Хмельницькій області.  Одним із пунктів візиту глави держави став Хмельницький політехнічний коледж Національного університету "Львівська політехніка" в обласному центрі.

Тут Зеленський мав нагоду оглянути виставки розробок і досягнень слухачів та викладачів коледжу. Зокрема, президенту представили удосконалення комп’ютерних систем, що дає змогу будувати будь-який процес господарювання з допомогою автоматизованої системи управління та 3D-принтер, який може створювати складні механізми за один раз.

  • "Крім того, студенти продемонстрували тренажер для вдосконалення навичок практичного керування легковиком. Аналоги коштують 200 тисяч гривень, а цей обійшовся лише в 16 тисяч гривень, похвалився студент-розробник", - повідомили в ОП.

Також Зеленський взяв участь у телемості "Студентство єднає Україну". Під час нього на зв'язку з Хмельницьким були студенти Маріупольського будівельного коледжу.

Відео дня
  • "Ви – на великій відстані, але відстань між вами – впевнений, її більше немає. І там, і тут люди однакові. Однаково молоді, однаково красиві, бачу це навіть через маски, бачу однаковий, дуже патріотичний одяг", – сказав Володимир Зеленський.

Також глава держави поцікавився у маріупольських студентів, чи чують вони наразі постріли. Йому відповіли, що зараз, під час перемир'я, у місті – а це за 15 км від лінії розмежування – все спокійно.

  • "Дуже радий, що зараз нема пострілів", – сказав він.

Варто зазначити, що у рамках сьогоднішнього візиту президент відвідав Нетішин, а також матиме зустріч у Сатанові.

Деталі візиту ви зможете прочитати на нашому сайті уже найближчим часом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Нагадаємо, Зеленський уже приїздив на Хмельниччину в червні цього року. Під час свого дводенного візиту він відвідав Давидківці, де проінспектував будівництво дитячого садочка, провів зустрічі в обласному центрі та Кам'янці-Подільському.  

Також варто нагадати, що нещодавно, 1 вересня, до Хмельницького приїздив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.   

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Семен

    Хай би краще сходив в ХНУ, де можна отримати диплом, нічогісіньки не знаючи і не ходячи на заняття, просто даючи хабарі 5 років
  • Наташа Фещук

    Чогось маловато студентів.
  • Добрый Шолохов

    Какая практическая польза от приезда для области?не понятно. Пиарит слуг за госсредства. Возит за собой целую кучу неадекватов типа Мендель. За наши налоги. Может приехал и больницы стали лучше?А? Ни в чем не разбирается. Везде общие фразы ни о чем.
  • Alex Varmint

    Чё он тут забыл, я за него или за их партии больше голосовать не буду.

    Аскольд reply Alex Varmint

    А що, рвеш волосся на попі, ЗЕбілізм пройшов? Шоу закінчилось.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up