Зеленського в Раді представлятиме хмельничанин. Що про нього відомо

Зеленського в Раді представлятиме хмельничанин. Що про нього відомо
  • Новообраного главу держави представлятиме Руслан Стефанчук.

  • Він навчався та працював у Хмельницькому.

  • Також Руслан Стефанчук має нерухомість на Хмельниччині.

20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Новообраний президент вже встиг підписати ряд указів, частина з яких були кадровими. Зокрема, Володимир Зеленський призначив свого представника у Верховній Раді. Ним став хмельничанин Руслан Стефанчук. Він також буде радником Володимира Зеленського. Відповідний указ підписаний вчора, 21 травня.

Руслан Стефанчук народився 29 жовтня 1975 року в Тернополі. 1997 року закінчив Хмельницький університет управління та права. Двома роками пізніше закінчив Хмельницький національний університет. Від 2000 до 2011 року працював на різних посадах у ХУУПі, а з 2011 року — в Інституті законодавства Верховної Ради України, Національній академії прокуратури України та Національній асоціації адвокатів України. В останній Руслан Стефанчук працює й дотепер. Він займає посаду проректора з наукової роботи вищої школи адвокатури.

2008 року здобув ступінь доктора юридичних наук. Того ж року Руслану Стефанчуку присвоїли звання професора. 2009 року його обрали членом-кореспондентом Національної академії правових наук України.

Відео дня

У реєстрі НАЗК є електронна декларація Руслана Стефанчука за 2018 рік. В документі вказана його посада — заступник директора державної організації «Національний офіс інтелектуальної власності». У розділі нерухомого майна вказані три земельні ділянки. Дві з них розташовані у Київській області та належать спільно йому та його дружині. Ще одна ділянка у Хмельницькій області повністю належить Руслану Стефанчуку.

Також є сім квартир:

  • дві у Хмельницькому належать Руслану Стефанчуку

  • одна у Ярмолинцях належить декларанту та його дружині

  • чотири квартири у Києві, власником яких є Тетяна Ситарук; вони належать Стефанчуку та його дружині на праві користування.

Задекларував Руслан Стефанчук і машини. Йому належить «Renault Koleos», а його дружині — «Renault Captur». Автівки придбані за 253 та 539 тисяч гривень відповідно. Такі суми вказані в декларації.

За 2018 рік на основному місці роботи Руслан Стефанчук заробив 199 тисяч гривень. Ще 173 тисячі він отримав від роботи за сумісництвом у кількох наукових установах. Ще 232 тисячі гривень Стефанчук отримав від зайняття підприємництвом. Також минулого року новопризначений радник отримав 82 тисячі гривень у вигляді виплат, гонорарів та подарунків.

У декларації Руслана Стефанчук також вказана готівка у гривнях, доларах та євро на загальну суму понад 2,59 мільйона гривень (за курсом НБУ станом на 31 грудня 2018 року). У 2018 році декларант не володів жодними компаніями, однак їх мала його дружина — ТОВ «База даних судової практики „Ратіо Деціденді“», ТОВ «Міжнародна наукометрична база даних „Верба“» та ТОВ «Юридичне видавництво „Право України“». Усі компанії були зареєстровані у Києві.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Аля Аббасова

    Чудова людина! Чесний, з чудовим почуттям гумору
  • Олександр Масловський

    Раніше був проректором в ХІРУПі
  • Вано

    А виявляється не такий він вже і чесний або його батьки. Бо наврядчи на зарплату викладача ВУЗу можна заробити на сім квартир, земельні ділянки, дві автівки і жити при цьому у Києві. Або він бере хабарі, або його батьки-лікарі і купують на нього майно
  • Тетяна Чернова

    Наталия Литвак судя по карьерному росту - умный. Он из семьи врачей. Профессиональных.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up