Авто з-за кордону «під ключ»: що пропонують компанії у Хмельницькому

Авто з-за кордону «під ключ»: що пропонують компанії у Хмельницькому

Пригін автомобілів із-за кордону – це досить гарна можливість нарешті обзавестися новим автомобілем бажаної комплектації та марки. Правда для того аби сама процедура придбання й доставки транспортного засобу не була для вас пов'язана з безліччю труднощів найкраще звернутися до послуг компаній-посередників, що спеціалізуються на пригоні автомобілів з-за кордону на замовлення.

#партнерський проєкт

Авто Юніон

Адреса: вул. Нижня Берегова, 35,
вул. Чорновола, 23/1а
Контакти: +38(068) 888 60 09
онлайн www.autounion.org.ua
Facebook Instagram

"Авто Юніон" - компанія по наданню послуг повного циклу підбору, покупки, доставки та кузовного ремонту автомобілів із США/Канади та підбору і доставки авто із Європи.

Найцінніше, що в компанії є - це досвід, який дозволяє грамотно підібрати автомобіль замовнику, чітко прорахувати всі майбутні платежі та викупити автомобіль за помірну ціну. Потім доставити його до України, розмитнити та супроводжувати замовника до самої реєстрації автомобіля.

Основні аспекти, що є актуальними на сьогоднішній час:

  1. Авто із США і Канади доставляються в Європейські порти, потім транспортуються до України.
  2. Авто із Європи підбираються спеціалістами з безпосереднім оглядом і доставляються до України водіями з правом перетинати кордон у військовий час.
  3. Авто Юніон має можливість оплачувати валютні платежі в США і Європу із України.
  4. Можливість оформити авто на юридичну особу.

Є власний цех кузовного ремонту, де зібрано одні із найкращих спеціалістів міста. Рихтувальний цех обладнаний новітнім інструментом, тому це в поєднанні, дозволяє виконувати ремонтні роботи будь-якої складності. Малярний цех обладнаний професійною фарбувальною камерою, де працюють спеціалісти із багаторічним досвідом. Також наявний слюсарний цех для планових робіт по автомобілю і технічного обслуговування. Є власний склад запчастин і спеціалісти по детальному підбору деталей до будь-яких авто.

Звертайтесь до компанії "Авто Юніон" та отримайте від команди чесність, прозорість і порядність.


ЛюбеАвто Хмельницький

Адреса: вул. Курчатова, 6
Контакти: +38(068) 570 75 75, +38(096) 544 55 05, +38(067) 311 46 16
онлайн lubeavto.km.ua
Instagram YouTube

Плануєте купівлю вживаного авто з США, Європи чи Кореї? Тоді вам у Любе Авто! Дилер авто, який працює з вживаним транспортом та технікою понад 6 років, позиціонує себе мультибрендовим та найбільшим майданчиком на заході країни, а отже вам точно буде із чого обрати.

Компанія Любе Авто заручилася підтримкою авторитетних авто аукціонів, зокрема Copart, IAAI, Manheim, Impact та відкрила 16 філій в Україні, крім того, усі послуги надаються “під ключ” та без посередників. При замовленні авто з США, Європи чи Кореї, ви зможете бути впевнені, що придбане нами авто приїде вчасно та в той бюджет, який завчасно був оговорений. Також тепер у нас можна не тільки замовити авто, а й продати на найбільшому в місті комісійному майданчику, або вибрати для себе вже автомобіль в наявності.  Нещодавно компанія оголосила про створення власної онлайн-платформи для купівлі-продажу авто, тож сміливо переходьте на сайт Любе Авто, реєструйтеся та починайте пошук найдешевших пропозицій чи власну дилерську діяльність.

Важливо, що компанія займається не лише пригоном, але й надає повний спектр суміжних послуг. Так, звернувшися у Любе авто Хмельницький ви зможете застрахувати, розмитнити чи відремонтувати авто на СТО Любе Авто. Також за адресою працює власний відділ запчастин.


Нарс Авто

Адреса: м.Хмельницький, вул. Північна, 95/1, каб. 209
м.Старокостянтинів, вул. Грушевського, 2/2
Контакти: +38(067) 383 65 05
онлайн nars-auto.cb24.eu

"Нарс Авто" вже понад 20 років надає широкий спектр послуг для автовласників. Компанія займається пригоном авто з Європи під ключ і спеціалізується на діагностиці та ремонті машин американських, європейських, корейських, китайських і японських марок.

Провідною сферою діяльності компанії є доставка автомобілів з Європи. Для цього використовуються спеціальні автовози, що гарантує відсутність жодних пошкоджень чи поломок під час транспортування. Крім того, компанія займається розмитненням авто і їх оформленням на фізичну або юридичну особу та надає супровід пільгового розмитнення під ключ.

Також «Нарс Авто» має власну СТО, що уможливлює оперативні та якісні діагностику й ремонт автомобілів найрізноманітніших марок. Сервіс має сертифікат відповідності стандартам мережі «Бош», тому його майстри мають право обслуговувати авто від імені Bosch Service.


Читайте також:
6 ідей для доставки їжі у Хмельницькому: піца, суші і не тільки
Сервіс, якому можна довіряти: кращі СТО Хмельницького

keyboard_arrow_up