Зима близько: що зробити, щоб не мерзнути вдома

Зима близько: що зробити, щоб не мерзнути вдома

Зима близько. Переживши складний опалювальний період минулого року, українців закликають ретельно готуватися до настання холодів.

#партнерський проєкт

Підібрали в огляд компанії, що пропонують кращі рішення та допоможуть підготуватись до зими вчасно.


Склад-магазин "Аква-Дім"

«Аква-Дім» - це спеціалізований склад-магазин теплотехніки та сантехніки, який має гарну репутацію в місті Хмельницькому та за його межами.

Чому «Аква-Дім» посідає перше місце серед інших спеціалізованих магазинів?

  1. «Аква-Дім» є офіційним дистриб’ютором топових українських та європейських виробників, що забезпечує сертифіковану гарантію на свою продукцію та доступну ціну. Тут широкий асортимент товару дає змогу швидко та якісно зробити вашу домівку дійсно комфортною:
  • Все для ванної кімнати: сантехніка, душові системи, змішувачі, інсталяційні системи, сифони, меблі для ванної кімнати, рушникосушки від топових виробників Grohe, Koller Poll, Besco, Volle, Wa`N Glass, Mc Alpine, Invena,Imprese Aqua Rodos Mario тощо.
  • Все для обігріву вашого дому: котли електричні, твердопаливні, газові(навісні та підлогові),теплові акумулятори, буферні ємності, водонагрівачі та газові колонки, кліматична техніка, сталеві, алюмінієві,біметалічні радіатори, конвектора від BOSCH, KRONAS, Neus, Atem, Hidromix,DTM,Ariston, Kospel,Baxi, Kermi, Korado, Terra Teknik, Mirado,Eldom.
  • Все для монтажу та якісного ремонту: труби та фітинги, металопластик,  водяні,газові лічильники, каналізаційні системи Valrom, Reiger, ASG, Herz, Profactor, Marek, Koer, Karro, Maer,Luxor.
  • Все для водопостачання: насоси  дренажні, циркуляційні, глибинні,насосне обладнання та системи поливу - труби, шланги, фітинги від Aquasystem, Aquatica,Calpeda, OmniGena, Omhi, Pedrollo,Sigma,Grad. Системи фільтрації і очищення води для побутових та промислових потреб Ecosoft, SVOD,Atlas, Aquastrong.
  • Все для автоматизації вашої оселі: системи розумного будинку, захист від потопу та програматори температурного контролю  Euroster,Tervix. Системи безперебійного живлення, генератори, стабілізатори,інвентори, гелеві акумулятори ,  геліосистеми, сонячне і опалювальне  обладнання Logic Power,HAZE,Ariston,Eldom,Tech.

  1. «Аква-Дім» завдяки багаторічному досвіду має надійну команду професіоналів, яка з легкістю проконсультує, допоможе підібрати необхідний саме вам  товар. До того ж маючи свою власну логістичну систему швидко, надійно, а головне БЕЗКОШТОВНО доставить необхідний вам товар.
  2. «Аква-Дім» єдиний у місті салон, який має свій власний сервісний центр. Тут у найкоротші терміни вам поремонтують насос, котел чи інше спеціалізоване обладнання.

Якщо Ви дійсно у пошуках максимального комфорту, якісного обслуговування та впевненості у завтрашньому дні, тоді рекомендуємо спеціалізований склад-магазин теплотехніки та сантехніки «Аква-Дім» .

Адреса: Староконстянтинівське шосе, 14/1
Контакти: 067 380 35 36
Графік роботи: ПН-ПТ 08.00-18.00
Facebook
Instagram @akvadim_teplotehnika


Компанія KaiZen

Однією з ключових складових збереження тепла є вікна. Вони впливають на теплозбереження, ефективність опалення та загальний комфорт в приміщенні. Компанія "KaiZen" пропонує енергозберігаючі вікна, які стають незамінним помічником у боротьбі з енерговитратами та зниженні витрат на опалення.

Володіючи сучасними енергозберігаючими вікнами, ви здатні максимально знизити втрати тепла та забезпечити високий рівень теплокомфорту у будинку. Така система дозволяє знизити витрати на опалення і кондиціонування повітря, що, в свою чергу, сприяє зменшенню викидів CO2 та допомагає зберігати навколишнє середовище.

Теплозбереження вікон залежить від декількох факторів:

1. Склопакети з енергозберігаючим склом та газом аргон

Склопакети є серцем будь-якого вікна. У вікнах від "KaiZen" використовуються склопакети з енергозберігаючим склом, що мають покращену теплоізоляцію. Крім того, вони заповнені газом аргоном, який має низький коефіцієнт теплопровідності, допомагаючи утримувати тепло всередині будинку та зменшуючи ризик утворення конденсату на склі.

2. Правильний монтаж та тепла ізоляція

Під час монтажу вікон використовуються спеціальні плівки гідробар'єр і паробар'єр, які забезпечують відмінну теплоізоляцію. Крім того, ставиться теплий підставочний профіль, який уникне продування у нижній частині вікна, де зазвичай розташоване підвіконня.

Компанія "KaiZen" дбає про ваш комфорт і допомагає зменшити витрати на опалення та кондиціонування повітря. За допомогою енергозберігаючих вікон, які відповідають найвищим стандартам, ви можете гарантувати собі тепло та затишок під час холодних місяців року. Забезпечте своєму будинку надійну теплоізоляцію та високий рівень енергоефективності з компанією "KaiZen" і готуйтеся до опалювального сезону з впевненістю.

Адреса: вул. Свободи, 73
Контакти: 068 808 6 808
Сайт: kaizen.km.ua


Компанія S-Climate

Опалення кондиціонером дорого?! Ні! Економічно вигідно? Так!

Спліт-системи можуть використовуватись для опалення приміщення, в період міжсезоння, коли основну систему немає потреби запускати, або якщо у Вашому будинку не ввімкнули централізоване опалення. Також, як повноцінне джерело опалення при низьких температурах до -30С. Водночас кондиціонери завжди віддають в рази більше потужності, ніж споживають (одного кВт електроенергії 2-3 кВт тепла, а в спеціалізованих моделях – до 5 кВт).

Команда компанії S-Climate - висококваліфіковані спеціалісти вже понад 9 років доводять практичність даного твердження.

Спеціалісти S-Climate здійснюють професійний підбір і проєктування систем кондиціонування та електроопалення відповідно до поставлених завдань з безкоштовною консультацією та виїздом фахівця на об'єкт.

  • Забезпечують високоякісний монтаж спліт-систем напівпромислових і промислових систем кондиціонування та електроопалення.
  • Роблять на совість. Приділяючи час для кожного клієнта.
  • Пропонують сертифіковані матеріали.
  • Офіційна гарантія на товар від виробника.
  • Здійснюють прокладки фреонової магістралі на етапі ремонту.
  • Демонтаж (зі збереженням фреону).
  • Ремонт кондиціонерів. Перенесення внутрішнього і / або зовнішнього блоків.

Комфортний обігрів Вашого приміщення доповнять системи електричної теплої підлоги. Укладання теплої підлоги є ефективним рішенням для додаткового або основного опалення приміщення. В першу чергу, це пов’язано з рівномірністю розподілу тепла в приміщенні. За рахунок того, що основна маса теплого повітря розташовується внизу, загальна температура в кімнаті буде максимально сприятлива, адже, як відомо, тепле повітря легше і прагне піднятися вгору. Це економічно вигідно.

Тому компанія не просто продає товар, а пропонує комплексне рішення (проєктування, монтаж, діагностика, чистка, дозаправка фреоном) враховуючи всю специфіку та індивідуальність кожного.

Адреса: Проспект миру, 69/3
Контакти: 097 900 77 84096 800 68 34
Сайт: s-climate.com.ua
Facebook /SaikoClimate


Теплі підлоги DEVI

Вже 80 років DEVI Electric Heating створює технології електрообігріву, що є важливою і непомітною складовою багатьох звичних нам речей.

Технологія електричних нагрівальних кабелів DEVI широко застосовується взимку для захисту від снігу, ожеледі та морозу у зовнішніх системах сніготанення та антизледеніння, що гарантує безпеку транспорту та людей на відкритому повітрі в зимовий період. Саме ці непомітні оку технології DEVI створюють для вас затишок та комфорт у вашій оселі.

Системи електричного кабельного обігріву DEVI забезпечують комфортну температуру в приміщенні — вдома, в офісі, в майстерні, спортивному залі або складському приміщенні - практично в будь-якому місці, де потрібне комфортне тепло. Не менш важливий той факт, що система підігріву підлоги DEVI може бути встановлена в усіх типах підлогового покриття — як у новій бетонній або дерев’яній підлозі, так і відремонтованій підлозі.

Система сніготанення для дахів і дахових жолобів може застосовуватися практично для будь-якого типу дахових конструкцій, щоб запобігти накопиченню талої води в дахових жолобах і зменшити пошкодження конструкцій, як-от замерзлі фасади і дахи. Типові сфери застосування — дахові конструкції, водостічні жолоби, водостічні труби, пласкі дахи й водостічні жолоби.

Адреса: вул. Зарічанська, 22/1
Контакти: 067 461 36 30
Сайт: aleko-d.km.ua
Facebook /devi.tp.km


Читайте також:

 

Як комфортно та стильно облаштувати подвір'я: ідеї для оформлення

Які натяжні стелі зараз в моді? Актуальні поради від компаній Хмельницького

Все для будівництва та ремонту: огляд магазинів та послуг Хмельницького

keyboard_arrow_up