Оновлюємо гардероб: як стильно зустріти сезон весна-літо

Оновлюємо гардероб: як стильно зустріти сезон весна-літо

З приходом весни багатьох з нас охоплює бажання оновити свій гардероб та додати у свій стиль яскравості та свіжості. Наш огляд буде корисним для тих, хто шукає ідеї та поради щодо поповнення свого гардеробу на сезон весна-літо. Не зволікайте, дізнавайтеся про останні тенденції у моді та оновлюйте свій гардероб разом з нами!

#партнерський проєкт

Зміст


Магазин Леді Ді

Леді Ді пропонує жіночу білизну, що відповідає вимогам анатомічних особливостей клієнта з ідеальним кроєм та посадкою всіх елементів білизни. Широка розмірна сітка, різні види бра: пуш-ап, м’яка чашка з мережива, бралети, балконети, максимально адаптовані до будь-яких форм ліфа. Вся продукція відшита з екологічних та комфортних для тіла тканин: бавовни, віскози, шовку. В такій білизні комфортно і надійно знаходитись цілий день. 

Особлива увага жінкам +SIZE. Для них пропонують лінійку корегуючої білизни, яка має моделюючі технології. Постійно оновлюється асортимент, враховуючи модні тенденції. Різноманітна палітра кольорів та моделей дозволяє вибрати білизну під конкретний вид верхньої одежі. Асортимент Леді Ді - це поєднання класичних моделей та білизни для особливих подій.

Адреса: вул. Бандери, 2/1А, 1-поверх, ТРЦ "Montblanc"
Контакти: 068 346 70 70
Facebook Instagram


Магазин верхнього одягу SOGO

Магазин верхнього одягу "SOGO" вражає своїх клієнтів величезним асортиментом виробів: куртки, пальта, плащі/тренчі, вітровки та жилетки.

У "SOGO" Ви знайдете багато сучасних та стильних варіантів верхнього одягу, які характеризуються високою якістю та завжди дозволять Вам виглядати захоплююче.

Великий вибір кольорів та моделей дозволить знайти оптимальний варіант для будь-якого стилю та погодних умов. Крім того, кваліфікований персонал завжди готовий допомогти з вибором та надати професійну консультацію.

Адреса: вул. Кам'янецька, 17, ТРЦ "Квартал", 2 поверх
Контакти: 098 923 60 75
Онлайн: paletot.com.ua
Instagram


Moda IL, магазин одягу

Moda IL магазин жіночого, чоловічого та дитячого одягу від прямих постачальників зі Стамбулу.

Однією з особливостей магазину модного одягу є постійне оновлення асортименту відповідно до сезону та нових модних тенденцій.

Переваги Moda IL:

  • якісний та стильний одяг
  • великий асортимент одягу, який майже не повторюється по місту Хмельницькому
  • в наявності також присутні відомі виробнику одягу (Італія, Великобританія, Туреччина - преміум)

Також в магазині модного одягу Moda IL працюють професійні консультанти, які можуть допомогти з вибором одягу та надати поради щодо того, як носити та поєднувати різні речі. Таким чином, ви можете отримати особисту консультацію та знайти той одяг, який підійде саме вам.

Адреса: вул. С.Бандери 2/1а, ТЦ Монбан, 2 поверх
Графік роботи: ПН-НД 10:00-19:00
Instagram TikTok


Магазин Prego

Магазин взуття та сумок Prego відомий своїм великим вибором модних та стильних аксесуарів. За словами Мерилін Монро, вірно підібрані туфлі можуть допомогти підкорити світ, але тепер можна зробити це в будь-якому взутті, якщо воно підібране з уважністю та відчуттям смаку. Український бренд Prego відомий своєю новою колекцією ВЕСНА-ЛІТО 2023, яка вже доступна в онлайн-каталозі та двох магазинах у Хмельницькому. Крім того, в магазинах триває великий розпродаж брендового взуття та сумок минулих колекцій.

Одним з головних трендів нової колекції Prego є взуття на платформі, яке вже стало дуже популярним серед черевиків, чобітів, туфель, кедів та кросівок.

Адреса: вул. Проскурівська, 21
вул. С. Бандери, 2а, ТРЦ Оазис, 1 поверх
Онлайн: prego.ua
Instagram


ТМ BO.Brаnd

Продукція BO.Brаnd – це одяг, який ви полюбите з першого погляду і без якого надалі не зможете уявити свого життя. Він виготовлений з найкращих матеріалів – котон, софт, штапель, шовк Армані, велюр тощо – і враховує актуальні тренди, тому задовольнить смаки будь-якої модниці чи модника.

ТМ BO.Brаnd:

  • чоловічі, жіночі й дитячі піжами та нічні сорочки;
  • домашні та повсякденні костюми;
  • костюми для прогулянок і відпочинку;
  • комплекти 3 в 1 з халатами і шале;
  • літній одяг – футболки, сорочки, майки, шорти та ін.;
  • бананки зі шкірозамінника.

Компанія співпрацює як з роздрібними, так і з оптовими замовниками й регулярно проводить акції та робить знижки – не лише в магазині, а й на сайті та в соцмережах. Ще один приємний бонус – оперативна доставка по всій Україні та за кордон.

Адреса: вул. С.Бандери 47/1
Контакти: 095 015 16 39
Онлайн: bobrand.in.ua
Instagram Facebook


Читайте актуальну інформацію та залишайте свої відгуки про Магазини одягу та взуття Хмельницький на сайті top20.ua

top20.ua - ваші відгуки про послуги у Хмельницькому

keyboard_arrow_up