Стоматолог направив на КТ? Що це, як проходить і скільки коштує у Хмельницькому

Стоматолог направив на КТ? Що це, як проходить і скільки коштує у Хмельницькому

Прогрес невпинно рухається, приносячи з собою все нові й нові досягнення. Прикладом цього стало використання комп’ютерних томографів в стоматології.

Цей сучасний метод діагностики дозволяє виявити багато прихованих деталей, і цим самим підвищити якість стоматологічного лікування.

Комп'ютерна томографія зубів є важливою частиною діагностичних заходів в стоматологічній сфері. Це дуже інформативний спосіб, який дозволяє побачити особливості будови щелепи, зубного ряду, а також виявити патологічні процеси. Раніше для цього застосовувався рентген, але КТ є більш просунутим діагностичним методом, що дозволяє отримати найбільш точну картину.

Комп'ютерна томографія – це швидка, безболісна та безпечна процедура. Доза опромінення отримана на дентальної томографі приблизно дорівнює 50 мкЗв, таку ж дозу людина отримує при 8 годинному перельоті на літаку далекого прямування.

КТ зубів у Хмельницькому з'явилася відносно недавно, але вже встигла заслужити популярність не тільки у лікуючого персоналу, а й у пацієнтів.

3D Vision Комп'ютерна томографія

Адреса: провулок Нижній Береговий, 2
Запис: 098 337 44 77
Графік роботи: ПН-ПТ 09:00-19:00, СБ 09:00-15:00
Instagram
Компанія на Google Maps

3D VISION – компанія, яка надає послуги комп'ютерної томографії щелепно-лицевої ділянки.

Зони дослідження:

  • Нижня щелепа;
  • Верхня щелепа;
  • Верхня + нижня щелепи;
  • Верхня + нижня щелепи + скронево-нижньощелепний суглоб;
  • Скронево-нижньощелепний суглоб;
  • Додаткові пазухи носа.

Комп'ютерна томографія зубів дозволяє побачити те, що приховано для лікаря при звичайному огляді: особливості будови щелепи, зубного ряду, а також патологічні процеси. До появи КТ лікарі відправляли своїх пацієнтів на рентген. Комп'ютерна томографія визнана більш просунутим методом діагностики, який допомагає лікарю отримати точну картину і призначити ефективне лікування.

Стоматологічна клініка "МНВЦ «Плоскирів"

Адреса: вул. Бажана, 19
Запис: 068 380 00 52
Онлайн mnvcploskiriv.com.ua
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-18:00
СБ: за домовленістю
Компанія на Google Maps

Стоматологічна клініка "МНВЦ "Проскирів" завжди тримається в авангарді стоматологічних технологій і методів, пропонуючи діагностичні дослідження на комп’ютерному томографі. Це забезпечує клієнтам клініки комфортні умови лікування.

Комп’ютерна 3D/2D діагностика - максимальна якість зображення при мінімальній дозі опромінення для Вас і Ваших дітей.

Стоматологічний рентгенапарат MORITA Veraview X800 виявляє кожну деталь з абсолютно чіткою роздільною здатністю (розміром вокселя  80 мкм). Завдяки цьому та інноваційним функціям, даний апарат ультра-класу надає ідеальну основу для цілком достовірної діагностики.

Стоматологічний кабінет "Добрий лікар"

Адреса: вул. Зарічанська, 9
Запис: 068 003 09 09
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-20:00
Facebook Instagram
Компанія на Google Maps

Процес діагностування за допомогою КТ в «Добрий лікар» – це проста процедура отримання надійної інформації. У порівнянні з аналогічною маніпуляцією і іншими медичними томографами, в сучасних апаратах променеве навантаження знижене в кілька разів. Обстеження триває кілька секунд, з яких всього шість секунд – тільки опромінення. 3D знімок зубів і щелепної системи дозволить фахівцеві отримати повну детальну інформацію про порожнини рота і органів. У клініці комп’ютерна томографія доступна за вигідною ціною. Вартість всього 600 грн. 

В "Добрий лікар" ви можете звернутися за направленням від лікаря або записатися на прийом самостійно перед планованим лікуванням, відновленням зубного ряду або для оцінки ефективності проведеної терапії.

Cтоматологічний центр «Дент Хелп»

Адреса: вул. Зарічанська, 57/1
Запис: 067 352 65 00
Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-21:00
СБ: 09:00-15:00
Компанія на Google Maps

У cтоматологічному центрі "Дент Хелп" працює нове діагностичне обладнання - 3D комп’ютерний томограф PAX-i3D Smart by VATECH з цефалостатом.

Перевага дентального комп’ютерного 3D томографа полягає у можливості отримання цифрового збільшенного зображення в найвищій якості зубощелепної системи, можливості сканування всієї нижньої частини обличчя або конкретної групи зубів,сканувати придаткові «пазухи» або щелепи окремо. Використання 3D комп’ютерної діагностики дозволяє контролювати процес лікування на кожному етапі та отримувати повну інформацію щодо динаміки захворювання.

Вартість послуг:

  • Радіовізіографія 100 грн
  • Ортопантомограма 300 грн
  • Комп'ютерна томографія 600 грн
  • Цефалометрія 300 грн
  • Рентген суглоба 300 грн

В стоматологічний центр "Дент Хелп" ви можете звернутися без поперднього запису в будь-який зручний час.

 

#партнерський проєкт

keyboard_arrow_up