Кондиціонери для обігріву. Продаж та встановлення у Хмельницькому

Кондиціонери для обігріву. Продаж та встановлення у Хмельницькому

Сучасні виробники пропонують кондиціонери з інверторним двигуном, які можна використовувати для обігріву приміщень в холодний період часу. У сучасному світі це не розкіш, а надійний помічник в управлінні «погодою» в домі чи офісі, який забезпечує умови для ефективної роботи та повноцінного відпочинку.

ТОВ "Велес-Енерго"

Адреса: проспект Миру, 102
Контакти: (0382) 724-840, (098) 481-52-57, (096) 505-16-16
онлайн veles-energy.top

Наша компанія з 2013 року присвятила себе ПРОЕКТУВАННЮ і МОНТАЖУ сучасних енергоефективних вентиляційних систем і систем кондиціонування.

Послуги компанії Велес Енерго:

  • Встановлення кондиціонерів
  • Ремонт кондиціонерів
  • Заправка кондиціонерів
  • Сервісне обслуговування
  • Монтаж зимових комплектів
  • Демонтаж
  • Вентиляція: проектування та монтаж

Установка кондиціонерів фахівцями "Велес-Енерго" - це:

  • максимально бережно проведення робіт,
  • пунктуальність фахівців,
  • використання якісних матеріалів і устаткування,
  • попередня підготовка приміщення,
  • гарантія на кондиціонери і монтаж.

"Велес-Енерго" - професійна установка кондиціонера за розумною ціною.

Звернувшись в компанію "Велес-Енерго", Ви отримаєте професійну підтримку на всіх етапах: від консультування щодо кліматичного обладнання до його установки.

У своїй діяльності ми орієнтуємося на довгострокову співпрацю з замовниками, тому виконуємо свою роботу на найвищому рівні. Крім того, Ви обов'язково отримаєте дворічну гарантію на установку. Наша компанія здійснює монтаж кондиціонерів в Хмельницькому і Хмельницькій області.

Пам'ятайте: професійна установка - запорука тривалої і надійної роботи кліматичної техніки.

ТОВ "Клімат Поділля"

Адреса: вул. Соборна, 55, офіс 2
Контакти: (067) 285-94-46
онлайн www.klimatpodillya.com.ua
Графік роботи: ПН-ПТ 09.00-18.00
Facebook

ТОВ «Клімат Поділля» уже більше 15-ти років займається продажем кліматичної та опалювальної техніки як в роздріб, так і гуртом, монтажем систем вентиляції та кондиціонування, а також сервісним обслуговуванням. В наявності у нас завжди широкий асортимент кондиціонерів від провідних виробників. Перед будівництвом  чи то житлового, чи то промислового об’єкту необхідно розробити проект з урахуванням не лише сантехнічних моментів, а й вентиляційну складову. Завдяки їй у будь-яку пору року в приміщенні буде комфортно.

МИ працюємо з провідними фахівцями вентиляційного обладнання, що дає змогу  гарантувати надійність, якість, довговічність, ефективність та доступність наших проектів.

Нашими клієнтами є торгові мережі, продовольчі компанії, мережі АЗС та багато інших. Ми високо цінуємо кожного клієнта та дорожімо своєю репутацією.

ТОВ "ЕкоАльт"

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 5 (ТЦ Комфорт Центр, 1 поверх)
Контакти: (097) 859-60-27, (097) 900-77-19
онлайн www.ecoalt.km.ua
Графік роботи: ПН-ПТ 09.00-18.00, СБ-НД 10.00-15.00
Facebook Instagram

Шукаєте компанію яка швидко, якісно та надійно встановить вам кондиціонер, візьме на себе всю відповідальність за встановлення та гарантію обладнання, тоді Вам до нас!!!

ТОВ «ЕкоАльт» - провідна компанія на ринку кондиціювання, вентиляції, альтернативних джерел енергії. Компанія надає послуги по всій території України!

У 2015 році ми відкрили відділ кліматичного обладнання за адресою м.Хмельницький Старокостянтинівське шосе 5 ТЦ Комфорт Центр 1 поверх, де знаходиться найбільший та найрізноманітніший вибір кондиціонерів у Західному регіоні. Для обслуговування клієнтів в 2016 році ТОВ «ЕКОАЛЬТ» став офіційним сервісним центром, що дає змогу надавати гарантійне та післягарантійне офіційне обслуговування систем кондиціювання та вентиляції, від компанії “ОПТІМ”, про що засвідчують сертифікати! 

Сьогодні компанія "ЕкоАльт" займає впевнену позицію в рейтингу найкращих, найякісніших та швидкозростаючих компаній у місті Хмельницькому! 

Наша Місія — забезпечити  якісним та доступним товаром наших клієнтів, створити комфорт в їхніх оселях, офісах, магазинах, та інших приміщеннях, за доступну ціну і високу якість! 

ТОВ «ЕкоАльт» - якість кожному!

ТехноСвіт

Адреса: вул. Купріна, 2 (Ружичнянський універмаг)
Контакти: (0382) 67-18-46, (068) 172-53-63 Вадим
Графік роботи: ПН-ПТ 09.00-18.00
Instagram

Техносвіт - компанія з 5-ти річним досвідом роботи у сфері охолодження.

Продаж, монтаж, сервісне обслуговування систем кондиціонування:

  • доступні ціни на кондиціонери;
  • безкоштовна консультація та виїзд на об`єкт;
  • кваліфікований монтаж з гарантією на виконані роботи;
  • монтаж та ремонт, будь-якої складності;
  • чистка блоків кондиціонерів;

Монтаж кондиціонерів в 2 етапи: предмонтаж (закладка магістралі на стадії ремонту), постмонтаж (доустановка по закінченню ремонту).
Високий сервіс, якість гарантуємо!

"Техносвіт" - ваша кліматична незалежність.

KLIMAT.km

Контакти: (098) 23-13-075, +(098) 57-61-765
онлайн http://klimat.km.ua
Графік роботи: ПН-ПТ 08.00-21.00

Наші фахівці мають великий досвід у сфері монтажу та обслуговування систем кондиціонування, а також підбору та налаштування систем вентиляції в побутових і промислових масштабах.

Виїзд майстра на об'єкт, будь то квартира або виробниче приміщення в межах міста Хмельницького або Хмельницькій області входить в комплект послуг.

Список основних послуг:

  • продаж кондиціонерів і систем вентиляції
  • монтаж і сервісне обслуговування кондиціонерів
  • монтаж і сервісне обслуговування систем вентиляції.
  • післягарантійне обслуговування
  • виїзд фахівця на об'єкт
  • розрахунок і проектування систем вентиляції та кондиціонування.

Ми пропонуємо тільки перевірене і якісне обладнання. Завдяки досвіду і кваліфікованості, співробітники нашої фірми запропонують оптимальний по співвідношенню ціни і якості набір необхідних елементів.

Якщо у Вас виникло питання з придбання, експлуатації, ремонту  обслуговування кондиціонера або елемента системи вентиляції - звертайтеся до нас!

Експерт Клімат

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 5 (ТЦ Комфорт)
Контакти: (093) 565-38-38, (096) 759-23-30

Компанія «Експерт Клімат» - команда професіоналів, яка працює на ринку вентиляції, кондиціонування і повітряного опалення з 2007 року.

Основне завдання компанії - створення високоякісних кліматичних умов.

Ми зможемо підібрати Вам оптимальний набір рішень з питань кліматичного обладнання від виробників різних фірм на основі архітектурних особливостей, призначення різних кліматичних зон, вимог кліматичних умов, а також фінансових ресурсів. Використовуємо нові енергозберігаючі технології, в тому числі і власні розробки нашої компанії. Здійснюємо повну автоматичну диспетчеризацію, система якої забезпечує збір, обробку і подачу інформації на робоче місце оператора.

Серед досягнень команди наших фахівців значаться запуски і успішне функціонування систем вентиляції, кондиціонування і повітряного опалення заводів, складів, офісних приміщень, закладів громадського харчування.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up