Тільки для джентельменів: барбершопи Хмельницького, де крутять вуса і наливають віскі

  • 1564

Барбершоп - це вже давно не просто перукарня для чоловіків, де можна аккуратно підрівняти бороду або стильно підстригтися. Це ціле ком'юніті однодумців, яким є про що поговорити, це «своя» атмосфера, місце, куди хочеться повертитися не тільки за стрижкою, а й за емоцією та душевною розмовою. Редакція сайту vsim.ua підготувала для Вас огляд місць, де зі смаком підстригтися і поголитися у Хмельницькому.

...

Frisor barbershop


Адреса:
 м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 45
Тел.: +38 (067) 297-77-84
Ми у соц.мережах:  

Барбершоп «Frisor» - це сучасний заклад для чоловіків, де клієнтам допоможуть створити і підтримати образ, індивідуальний стиль.

«Frisor» поєднує в собі стародавні традиції і сучасні тенденції, досягнення. Кожен барбершоп мережі оснащений новітнім обладнанням, якісним освітленням, в ньому використовують кращі засоби по догляду за обличчям, тілом, волоссям, шкірою голови, а також для укладання, гоління.

«Frisor» - це не просто чоловіча перукарня, це місце, де панує дружня, невимушена атмосфера, де добре розуміють клієнтів і відносяться до нього з повагою.


GC BARBERSHOP 1


Адреса:
 м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 7
Тел.: +38 (098) 600-47-47
Сайт: gentlemensclub.com.ua
Ми у соц.мережах:  

Солідний та впевнений, яскравий та витончений, драйвовий та динамічний - GC на Проскурівській.

Якість. Сервіс. Чоловічі традиції.

Дизайн зони очікування та відпочинку, драйвова музика та багато інших речей поєднані для того, щоб клієнт відчув комфорт, відволікся від гаміру центру міста та пригостився різноманітними алкогольних та безалкогольних напоями. У ігровій кімнаті з особливим дизайном на тебе очікує Play Station 4, різноматні ігри. В основному залі - телевізор з трансляцією спортивних подій, холодильник з Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes та запашна кава. Для повнолітніх особливе частування - особливий віскі - Jack Daniel’s, крижаний Jägermeister та пиво Budweiser.
Тут все для комфорту та неповторного чоловічого стилю, який вдало підберуть для тебе та втілять у життя барбери-професіонали. Яких, доречі, по праву вважають своєрідними «психологами».
Для зручності клієнтів записатись можна на сайті, зателефонувавши на мобільний або ж через спеціальний додаток на AppStore та Play Market.
Бажаєш відчувати себе впевнено та переживати за все навколо та тільки не за свою зачіску, бороду та вуса?
Тобі однозначно сюди!

Справжній джентльмен цінує найпростіші речі: хороший напій, стиль, стабільність та професіоналізм.

Та насправді важливо, коли все це можна знайти в одному закладі.


GC BARBERSHOP 2


Адреса:
 м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 54
Тел.: +38 (067) 600-47-47
Сайт: gentlemensclub.com.ua
Ми у соц.мережах:  

Витриманий, дорослий, продуманий до дрібниць, теплий та затишний, зі своєю неповторною атмосферою «дому» - GC на Кам’янецькій.

Якість. Сервіс. Чоловічі традиції.

М’які дивани, запашна кава, відмінна музика та Jack Daniel’s у поєднанні з веселою та затишною атмосферою  допоможуть кожному відвідувачу відчути себе бажаним гостем. Дружня команда барберів, які професійно виконують свою роботу. Вони досконало володіють мистецтвом стрижки та укладки волосся, майстерно доглядають за бородами і вусами клієнтів, отримуючи від своєї роботи величезне задоволення, бо є фанатами своєї справи.
Як і на вул. Просурівській тут можна пограти в улюблені ігри на Play Station 4, погортати журнали та насолодиться затишком. Також в наявності широкий вибір косметики для чоловіків від різних світових та вітчизняних брендів, яка підкреслить стиль та індивідуальність.
Бажаєш виглядати на всі 100? Отримувати справжній якісний сервіс та мати справу з професіоналами? Що ж, друже, схоже ти знайшов свій барбершоп! Залишилось обрати майстра. Для цього є спеціальний додаток на AppStore та Play Market, сайт або номер телефону. Заходь і переконайся!

Справжній джентльмен цінує найпростіші речі: хороший напій, стиль, стабільність та професіоналізм.

Та насправді важливо, коли все це можна знайти в одному закладі.


Barber&tattoo shop Barba Nera


Адреса:
 м. Хмельницький, вул. Грушевського, 57
Тел.: +38 (096) 930-30-33
Запис онлайн
Графік роботи:
ПН - НД: 10:00-22:00
Ми у соц.мережах: барбершоп   Тату 

Барбершоп "Barbа Nera" перший у Хмельницькому поєднав послуги барбершопа та татуювання. Це місце, де чоловіки можуть зануритись в брутальну, але водночас дружню атмосферу.

Ідеальний інтер’єр, драйвова музика, Play Station 4, запашна кава, віскі, Jagermeister - це все для комфортного перебування клієнта у нашому барбершопі. Кваліфіковані барбери допоможуть з вибором зачіски та індивідуально підберуть догляд за волоссям і бородою кожному клієнту.

Наші клієнти - це наша гордість.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up