Користь масажу для здоров'я та краси: нові можливості сучасних салонів

Користь масажу для здоров'я та краси: нові можливості сучасних салонів
  • Сучасні салони краси та масажні салони пропонують величезний спектр послуг, які спрямовані не лише на покращення зовнішнього вигляду, але й оздоровлення організму в цілому.
  • Розслабитися, позбутися від стресу, усунути біль, підкоригувати фігуру... Стільки різних проблем можна вирішити лише одним способом – за допомогою масажу.

#партнерський проєкт

Редакція сайту vsim.ua підготувала для Вас огляд салонів, де пропонують найрізноманітніші види ручного та апаратного масажу в Хмельницькому:


Спа-салон SPA RELAX

Запрошуємо у найбільший SPA міста – спа-салон «Spa Relaх»!

Лише у нас – понад 100 спа- і б’юті-послуг, серед яких:

  • справжній марокканський масаж;
  • найбільша карта хамамів;
  • масаж роликом Інарі,
  • тайський масаж;
  • вакуумно-роликовий масаж сучасним PowerShape-2 апаратом;
  • спа-комплекси для двох;
  • спа-програми для корекції фігури, для майбутніх мам, для відновлення та догляду.

У нашому SPA тематично облаштовано 18 спа-кімнат. Ми закупляємо та використовуємо передове обладнання і якісну брендову косметику.

У Spa Relaх – найбільший штат висококваліфікованих майстрів, які постійно удосконалюють свої навички, опановують нові техніки, розвиваються та прогресують. Крім того, при спа-салоні діє спа-академія, що забезпечує нашим масажистам професійний розвиток, а також ми співпрацюємо з Міжнародною спа-академією. 

У нас можна придбати подарункові сертифікати на будь-яку послугу чи суму: електронні, класичні паперові, ексклюзивні. 

Перед масажем даруємо пропарювання у найбільшому банному комплексі «Терми», що подвоює ефект та готує тіло до наступних спа-процедур.

У Spa Relax діють найвигідніші пропозиції на придбання абонементів: купуючи 5 сеансів, 6-й у подарунок, купуючи 10 сеансів, даруємо +2 сеанси.

Spa Relax – відчуйте гармонію душі та тіла.

Адреса: вул, Свободи, 1А, “СВ-Клуб”, 3-й поверх
Графік роботи: ПН-НД 10:00-22:00 
Контакти: 067 400 15 56
Facebook Instagram


MED ESTHETIC CENTER Antonina Zolotaryova

LPG-масаж з радіохвильовим ліфтингом та інфрачервоним прогрівом - апаратна корекція фігури. В результаті впливу LPG-апаратом досягаються наступні ефекти:

  • усунення «жирових пасток» і локальних відкладень жиру;
  • покращення силуету;
  • розгладження та усунення целюліту;
  • зменшення обсягів проблемних зон;
  • ліфтинг шкіри;
  • позбавлення від набряків;
  • усунення больового синдрому;
  • поліпшення якості структури шкіри;
  • лімфодренаж і виведення з організму токсинів;
  • покращення мікроциркуляції крові, лімфотоку;
  • прискорення розсмоктування синців;
  • скорочення відновного періоду при пошкодженні сухожиль, м'язів в результаті проведених операцій, спортивних травм, важких і тривалих навантажень;
  • усунення тяжкості в ногах;
  • відновлення фігури після вагітності;
  • профілактика варикозу.

LPG масаж триває близько півгодини, масло і креми тут не використовуються їх замінює костюм. Для кожного завдання розроблена індивідуальна програма впливу – в якому режимі, як довго і яким чином впливати на певну ділянку. У стандартних випадках курс включає 8–12 процедур, які можна проходити раз або двічі на тиждень. Щоб закріпити результат, слід здійснювати 1 підтримуючу процедуру на місяць. Через півроку курс можна повторити.

Адреса: вул. Подільська, 93/1, 3 поверх, офіс 301
Контакти: 098 288 99 88
Facebook Instagram


INSTAL AESTHETIC

Почуватися комфортно і зручно у власному тілі — ось що найголовніше!  В Instal Aesthetic підібрали всі апарати та процедури, які допоможуть тобі завжди виглядати неперевершено. 

Апаратні масажі та корекція фігури:

  • ICOON LASER — сучасний апарат для корекції фігури.

Проблеми надлишкової ваги, старіння, целюліту - в минулому. Сила 1180 мікростимуляцій на 1 дм кв. прицільно проробляє шкіру та підшкірні структури, активізуючи кровообіг та відтік лімфи.

Одночасно відбувається дренаж, моделювання, укріплення шкіри та м'язів, включаючи проблемні ділянки підпахвової та підколінної ямки. Прилад нівелює прояви запущеного фіброзного целюліту, відновлює контури тіла.

Усе це відбувається безболісно, без надрізу, наркозу та тривалої реабілітації. Icoon LAZER настільки безпечний, що дозволений навіть вагітним. Корекція не тільки тіла, а й обличчя, яка підходить і жінкам, і чоловікам

  • Пресотерапія – «Lead Care LC600»

Апарат широко застосовується для активного лімфодренажу за допомогою компресної терапії. Процедура допомагає при корекції фігури, лікуванні варикозу, в'ялості та зниженні еластичності шкіри. Апарат може широко застосовуватися для проведення компресійної терапії при целюліті, ожирінні 1-3 ступеня, набряклості будь-якого походження (включаючи посттравматичну та постопераційну), синдромі втомлених ніг, загальної слабкості, втомі, безсонні, інтоксикації організму та після фізичних навантажень.

Що головне, апарат дозволено застосовувати для відновлення функцій кінцівок після травм та зняття больового синдрому.

  • CM SLIM - це сучасний високоінтенсивний електромагнітний апарат який допомагає стати на крок ближче до бажаної форми тіла.

Ефективно стимулює м'язи, ініціюючи їх ріст та тонізацію, разом з тим спричиняє зменшення жирових відкладень, за рахунок спалення жирів. Ефект, від застосування апарату, можна порівняти з ефектом від занять інтенсивними інтервальними тренуваннями.

  • Апарат CM Slim Hipex ‒ це інноваційний метод зміцнення м'язів тазового дна для вирішення післяпологових та вікових проблем статевого здоров'я жінок, а також поліпшення якості сексуального життя.

Крім того, даний апарат може застосовуватися і для терапевтичного впливу на сечостатеву систему чоловіків, оскільки виконує дії, дуже схожі на масаж передміхурової залози (простати).

Апарат CM Slim Hipex використовує високоінтенсивну сфокусовану електромагнітну технологію (HI-EMT), яка дозволяє протягом короткого сеансу викликати велику кількість скорочень м'язів тазового дна. Такий вплив сприяє їх зміцненню, а, отже, вирішенню проблем, які викликані їх слабкістю у зв'язку з тими чи іншими причинами.

Ручні техніки:

  • ELEMIS Релакс-догляд для тіла Ботанік "Англійський Сад"

Насолоджуйтесь гармонією з розкішним розслаблюючим масажем на бальзамі з ніжних пелюстків троянд, яку вам здатна подарувати прогулянка ароматним Англійським садом.

Заспокойте ваш розум і наситьте вологою шкіру, торкніться дивовижних скарбів природи Альп від кінчиків пальців ваших стоп до верхівки голови. Розслаблюючий масаж з міксу найпопулярніших масажних технік перенесе вас у світ блаженства та райської насолоди і, як бонус, ви отримаєте ніжну шовковисту запашну шкіру

  • ELEMIS Масаж тіла гарячими камінням

Балійське каміння попередньо занурюється в Масло для тіла Франжіпані-Моної. Далі глибоко проробляються м'язи, цілеспрямовано впливаючи на зони напруги.

Результат: відновлення та заряд життєвої енергії, а також інтенсивно зволожена шкіра.

  • Догляд для стоп і рук

Процедура бестселер у світі! Глибокий масаж стоп та рук розроблений спеціально для того, щоб зняти стрес, м'язові блоки та боль.

За рахунок пропрацювання точок на стопах та руках  ви знімете напругу і знайдете спокій, знімете м'язові болі та блоки, а також  повернете энергетичний баланс.

  • Антистресовий масаж

Розслабляючий масаж, знімає блоки та заспокоює нервову систему. Приносить відчуття відпочинку, перезавантаження та легкості. Допомагає при безсонні.

  • Лімфо-дренажний масаж

Покликаний посилити обмін речовин, прискорити кровообіг і рух лімфи, зміцнити імунну систему. Також під час такого впливу з організму виводяться токсини  і запускається процес омолодження на клітинному рівні. Показаний при: уповільненому метаболізмі, зниженому імунітеті, хронічній втомі,  зайвій вазі, нерівностях шкіри, фізичних навантаженнях і, навпаки, відсутності активності та проблемах зі шлунково-кишковим трактом.

  • Моделюючий масаж обличчя

Спрямований на опрацювання зони декольте, глибоких шийних і лицьових м'язів з метою підвищення пружності, тонусу та поліпшення кольору шкіри.

  • Антицелюлітний масаж

Допомагає прискорити потік крові та лімфи, позбавити жирові клітини від рідини та розбити їх.  Результат : рельєф шкіри стає рівнішим, скорочення жирових відкладень, поліпшення структури шкіри, підвищення імунітету, поліпшується кровообіг, позбавлення від набряків, поліпшення еластичності шкіри.

Адреса: вул. Січових Стрільців, 6
Графік роботи: ПН-НД 10:00-20:00 
Контакти: 067 377 77 12
Facebook Instagram


Косметологічний центр Oksi lazer

Зробити тіло більш струнким, а шкіру пружною - під силу унікальній апаратній методиці ендосферотерапії.

Ендосфера – це інноваційна італійська технологія для корекції фігури, овалу обличчя і омолодження шкіри.

В основі дії – компресійна мікровібрація. Насадка апарату Ендосфера – це 55 сфер з гіпоалергенного силікону. Роликовий масаж цими сферами генерує механічні вібрації на низькій частоті і діє на три основні причини целюліту: лімфатичний застій, накопичення рідин і жирових клітин.

Що робить Ендосфера?

  • Підтягує і тонізує м’язи і шкіру
  • Прибирає целюліт навіть на запущеній стадії, коли ефект апельсинової кірки на шкірі видно без натискання
  • Покращує лімфатичну і венозну циркуляцію і виконує механічний лімфатичний дренаж на всіх ділянках тіла
  • Омолоджує шкіру обличчя і шиї

Ендосфера комплексно вирішує проблеми організму, допомагає сформувати бажаний силует, надати шкірі пружності, тонус м’язів, вивести рідину, позбавиться від набряклості і важкості в ногах і просто підтримувати здоров’я організму в цілому.

В “Oksi lazer” усі послуги надають кваліфіковані майстри, які мають медичну освіту. Саме тому, ставши клієнтом закладу, можна відчувати себе в надійних руках.

Адреса: вул. Подільська, 10/4
Контакти: 068 829 48 98
Facebook Instagram


Читайте також:

Де придбати резервні джерела живлення та освітлення у Хмельницькому
Фітнес та танцювальні центри Хмельницького: що пропонують та які ціни
Сучасні методи вирівнювання зубів та виправлення прикусу: де отримати консультацію лікаря-ортодонта

keyboard_arrow_up