Як зняти стрес і позбутися тривожності: поради фахівців

Як зняти стрес і позбутися тривожності: поради фахівців
  • Стрес — це невід’ємна частина людського життя, наша реакція на емоційне напруження. Утім, постійне перебування організму в стресовому стані може спричинити нервові розлади й емоційні зриви, тому важливо мати в запасі кілька ефективних методів для подолання стресу.
  • СПА-центри, центри оздоровлення та фітнес-клуби Хмельницького пропонують вам позбутися стресу і тривожності та розслабитися у складні часи.

#партнерський проєкт

Щодня ми попадаємо у різні стресові ситуації. Комусь вдається швидко з них виходити, іншим потрібно для цього більше часу та зусиль.

Стрес – це емоційна реакція організму на якійсь подразник, щоб організм зміг мобілізуватися для вирішення проблеми. Сам по собі стрес не зашкодить організму, а, навпаки, може навіть призвести до підвищення рівня дофаміну, якщо людина дуже успішно його долає.

Негативний вплив стресу на організм відбувається тоді, коли він переходить у хронічний характер, тобто, людина живе у постійному стресі і навіть цього не помічає, вважаючи за норму. Хронічний стрес називають "тихим вбивцею" XXI століття. Тому не варто відкладати до останнього та ігнорувати чисельні сигнали, які вам посилає організм.

Якщо ви відчуваєте емоційний дискомфорт, психологи допоможуть знайти рівновагу, масажисти розслабитися, у фітнес-центрах зможете оздоровитися, косметологи — зроблять вас кращими, а СПА-процедури — розслабленими.

Спа центр “Терми”

Ви на межі нервового зриву?

Втомилися і хочете відновити сили для нових перемог? Відчуваєте біль в тілі та постійну тривожність? Втратили сон і апетит? Все це сигнали від вашого організму про необхідність перезавантаження та відпочинок.

І навіть якщо вам здається, що час не той, ви повинні розуміти, що декілька годин безтурботного відпочинку та оздоровлення в спа центрі “Терми” - це саме, що вам зараз потрібно: 

  • 8 різних бань світу із безлімітним часом користування; 
  • басейни та джакузі без хлору; 
  • кімнати для сну та релакс зони; 
  • безліч спа-процедур та масажів. 
  • унікальні японські чани Офуро - найкраща реабілітація після стресу. Головна властивість чанів — насиченння організму киснем та стабілізація нервової системи: зняття стресів, роздратувань, депресій та психозів, відновлення сили, підсилення імунної системи організму, ліквідація тромбозів, профілактика захворювань внутрішніх органів.

У спа-центрі "Терми" є все, щоб ви повноцінно розслабилися та забули про всі турботи.

Адреса: вул, Свободи, 1А, “СВ-Клуб”, 4-й поверх
Графік роботи: ВТ-НД 12:00-23:00 
Контакти: 067 450 14 42
Facebook Instagram


Центр оздоровлення та естетики "ЕЛЕГІЯ"

На жаль, кожному українцю довелось сьогодні зіштовхнутися з новими реаліями - війна... Уся нація, увесь народ України в страшному психоемоційному стані, в стресі.

Стрес запускає каскад патологічних реакцій організму та має негативний вплив на функціонування усіх органів та систем. Симптоматично стресовий розлад проявляється таким чином:

  • фізичні реакції (розлади з боку органів травлення, серцево-судинної системи);
  • емоційні реакції (підвищена дратівливість, агресія, депресивний стан, труднощі зі сном, погана концентрація уваги, занепокоєння).

Є науково обгрунтовані інструменти, які допоможуть боротися з наслідками стресу: збалансоване харчування, повноцінний сон. фізична активність, перегляд корисних фільмів, передач, читання книг, пізнавання нових дисциплін тощо.

Окрім того, на шляху до зменшення проявів стресу є фізіотерапевтичні програми, які пропонує Центр оздоровлення та естетики "ЕЛЕГІЯ", що знаходиться по вул. Панаса Мирного:

  • Галотерапія (соляна кімната) - аерозолі солі та іонізоване повітря нормалізують кров'яний тиск та пульс, знімають головний біль, заспокоюють та покращують якість сну;
  • Релаксуючий занальнозміцнюючий масаж - дозволяє усунути певні симптоми захворювання, додати організму тонус і життєві сили;
  • Гідромасаж з хвойним екстрактом - виконується струменем води високого тиску, що полегшує біль у м'язах та суглобах, має виражену заспокійливу та релаксуючу дію, допомагає при безсонні та депресіях, зниженні імунітету, вегето-судинній дистонії, розладах діяльності переферичної нервової системи.

Адреса: вул. Панаса Мирного, 1
Контакти: 067 807 43 77
Facebook Instagram


Фітнес-клуб СпортЛенд

Регулярні фізичні навантаження покращують настрій і допомагають боротися зі стресом.

Фітнес-клуб СпортЛенд пропонує 2000 м2 спортивного стилю життя.

Тут ви знайдете 3 зали з різноманітністю групових програм для дорослих та дітей, професійну команду тренерів, які допоможуть індивідуально для кожного обрати напрямок до душі.

Вперше в Хмельницькому групове тренування Les Mills, досягни максимального результату за короткий період.

Розпочинай тренування разом з СпортЛенд з новою безлімітною картою "No War", отримай заряд енергії та позитивних емоцій.

Приємним доповненням до карти є безкоштовне подарункове тренування з персональним тренером.

СпортЛенд — місце твоїх спортивних звершень.

Адреса: вул. Зарічанська, 3
Графік роботи: ПН-ПТ 08:00-20:00, СБ 09:00-19:00
Контакти: 067 000 20 07
Facebook Instagram


Fitcurves

Фітнес для жінок. Унікальна система тренувань, яка включає всі п‘ять компонентів фітнесу. 

Максимально безпечна та ефективна для жінок.

30 хвилинні кругові тренування з тренером, яке проходить весело швидко та безпечно.

Спеціальна методика поєднання кардіо та силових навантажень 

Унікальна програма управління вагою.

Адреса: вул. Проскурівська, 45
Графік занять: ПН, СР, ПТ 08:00-10:00, 15:00-19:00
ВТ, ЧТ 11:00-15:00
Контакти: 098 233 09 39, 067 343 79 56
Facebook Instagram


Fast SPORT

Перша студія ЕМС тренувань у Хмельницькому.

Технологія EMS розроблена провідними лікарями, вченими та спортсменами і є безпечним, динамічним та швидким тренуванням з тренером, що дозволяє досягти відчутних результатів всього за 20 хвилин, використовуючи електро-м'язову стимуляцію (ЕМС). ЕМС моделює природний процес скорочення м'язів шляхом створення комп'ютером спеціальних імпульсів.

Інтервальні тренування високої інтенсивності для максимального спалювання калорій та жиру одночасно підтримують тіло в тонусі, та зберігають м’язову тканину. Зміцнюють та скульптурують його, покращують стан шкіри. Заряд бадьорості та енергії на цілий день.

Адреса: ТРЦ Монблан, 3 поверх, 313 оф.
Графік роботи: ПН-НД 09:00-20:00
Контакти: 096 193 49 31
Instagram

keyboard_arrow_up