З Різдвом Христовим у наших предків було пов’язано безліч вірувань та магічних дійств.
Відповідально підходили до приготування страв. На Хмельниччині практично до кожної додавали гриби.
Перед застіллям проводили ритуали та закликали в дім достаток.
Одним із головних компонентів різдвяного столу є кутя. Вона, є головною стравою на Святвечір.
Ми пропонуємо вам три цікавих рецепти куті. Обирайте, який вам до вподоби.
Хмельничани Богдан і Анна відмовилися від м’яса 6 років тому.
Саме тому їх новорічний стіл обійдеться без “олів’єшки” та холодцю.
Що ж готують на свята вегетаріанці?
Проскурівська кухня відрізнялася від традиційної подільської.
Які страви готували місцеві господині десятки років тому?
Підготували для вас підбірку рецептів.
19 серпня в Україні святкують Яблучний Спас.
У храмах цього дня проводяться урочисті богослужіння та освячують різні плоди.
Що слід покласти до кошика, а що не варто, читайте далі.
Успенський піст триває два тижні та закінчується на свято Успіння Пресвятої Богородиці.
Як правильно харчуватися в піст та на що варто звернути особливу увагу, читайте далі.
Що може бути смачніше за соковитий кавун у літню спеку.
Щоправда, обрати саме такий не завжди виходить.
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, з допомогою яких ви зможете завжди знайти найсмачніші кавуни.
Кому-кому, а господиням таки є чим нині зайнятися.
Свій вільний час більшість з них проводить біля плити.
У чому особливість домашнього меню на карантині, розповіла хмельничанка Ірина.
Перед Різдвом багато вірян дотримуються багатоденного посту. Виходити із нього потрібно дуже обережно, аби не нашкодити своєму організму.
З Різдвом Христовим у наших предків було пов’язано безліч вірувань та магічних дійств. Відповідально підходили до приготування страв. На Хмельниччині практично до кожної додавали гриби. Перед застіллям проводили ритуали та закликали в дім достаток.
Одним із головних компонентів різдвяного столу є кутя. Вона, є головною стравою на Святвечір. Ми пропонуємо вам три цікавих рецепти куті. Обирайте, який вам до вподоби.
У кожної страви є свій "термін життя" і про це не варто забувати, особливо на свята, коли смаколиків багато, а ось з'їсти їх одразу, сил не вистачає.
Хмельничани Богдан і Анна відмовилися від м’яса 6 років тому. Саме тому їх новорічний стіл обійдеться без “олів’єшки” та холодцю. Що ж готують на свята вегетаріанці?
Проскурівська кухня відрізнялася від традиційної подільської. Які страви готували місцеві господині десятки років тому? Підготували для вас підбірку рецептів.
19 серпня в Україні святкують Яблучний Спас. У храмах цього дня проводяться урочисті богослужіння та освячують різні плоди. Що слід покласти до кошика, а що не варто, читайте далі.
Успенський піст триває два тижні та закінчується на свято Успіння Пресвятої Богородиці. Як правильно харчуватися в піст та на що варто звернути особливу увагу, читайте далі.
Що може бути смачніше за соковитий кавун у літню спеку. Щоправда, обрати саме такий не завжди виходить. Пропонуємо вам кілька дієвих порад, з допомогою яких ви зможете завжди знайти найсмачніші кавуни.
Кому-кому, а господиням таки є чим нині зайнятися. Свій вільний час більшість з них проводить біля плити. У чому особливість домашнього меню на карантині, розповіла хмельничанка Ірина.