Смачного

Вона бадьорить і надихає. Вона дарує енергію і приємні емоції. Ділові й особисті зустрічі відбуваються за її участі. Бо вона...

Літо завжди диктує моду на легкість, свіжість і насиченість вітамінів у їжі. Своє літнє меню пропонує практично кожен ресторан...

Бізнес-ланч - послуга не нова в Україні. Сьогодні практично кожен ресторан Хмельницького прописав в меню спеціальню пропозицію...

Традиційно напередодні Різдва прийнято подавати 12 пісних страв. Щоб трохи розбавити традиційний різдвяний стіл чимось новеньким,...

Сезон шашликів відкрито. Перші травневі дні - саме час вибратися з галасливого і загазованого міста на природу або на дачний пікнік. Отже, пропонуємо рецепти страв, які будуть до смаку як дорослим, так і малим.

Наближається одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове.

На Великдень можна пофарбувати яйця спеціальним барвником, купленим в будь-якому супермаркеті, або барвником з домашніх інгредієнтів. Проте для творчого підходу потрібен час та терпіння.

Соковите м’ясо, хрустка засмажена скоринка, аромат диму – смакота, інакше про шашлик й не скажеш. Аби «король» пікніку був ще смачнішим, пропонуємо вам рецепти маринаду. Смачного!

Масляна – останній тиждень перед Великим постом, і кожен день цього тижня – особливий. 13 березня – середа, час до тещі на млинці!

Шеф-кухар ресторану «Батерфляй» приготує салат «Мисливський»

Готуємо філе з карпа та морепродуктів «Блакитна Лагуна» разом з шеф-кухарем ресторану "Батерфляй" Валентином Федірчиком.

В Хмельницькому безліч закладів громадського харчування, кафе, барів, ресторанів. Кожен з них бажає створити свій неповторний образ в очах хмельничан, щоб саме до їхнього закладу з радістю приходили якомога більше відвідувачів.

У сімейній кав’ярні-піцерії «Scorini», що на вулиці Проскурівській, 45, продають італійську піцу та морозиво. Наразі це єдина італійська кухня у нашому місті.

Пропонуємо приготувати смачний і гарний торт разом з Світланою Мацюк - переможницею проекту "60 днів навколо талії"