Смачного

Тільки в Україні якась біда, розпочинається ажіотаж на гречку. Не виняток і поточний карантин через коронавірус. Приготувати з неї можна не лише звичайну кашу чи додати в суп. Ми підготували для вас підбірку рецептів, де гречка є одним із інгредієнтів.

Загальнонаціональний карантин не причина позбавляти себе можливості поласувати улюбленими стравами.   Адже сходити у ресторан чи кафе можна навіть не виходячи з дому.  Варто лише зателефонувати та зробити замовлення. Ми підібрали для вас кілька служб доставки їжі та води у Хмельницькому, які завжди забезпечать вам смачними та якісними стравами та ще й за приємними цінами. 

У понеділок, 2 березня, у православних християн розпочався Великий піст. Він не тільки найдовший, але і найсуворіший в християнському календарі, коли раціон харчування обмежується максимально жорстко. Табу накладається на м'ясо, рибу, молоко і алкоголь. Але піст — не привід голодувати, або обмежувати свій раціон лише хлібом і водою. Редакція сайту vsim.ua разом із бренд-шефом ресторану "Beef and Cake" Дмитром Гриценко підготували для вас ТОП-5 рецептів пісних страв, які стануть в нагоді господиням і допоможуть потішити близьких впродовж Великого посту.

Масниця в 2020 році пройде з 24 лютого по 1 березня. Редакція сайту vsim.ua разом із бренд-шефом ресторану "Beef and Cake" Дмитром Гриценко підготували для вас добірку кращих фірмових рецептів для тих, хто хоче здивувати близьких незвичними млинцями. Записуйте!

В Україні кутю готують тричі за період різдвяних свят. Які інгредієнти входять до традиційної куті та що вони символізують, дізнавайтесь далі.

З Різдвом Христовим у наших предків було пов’язано безліч вірувань та магічних дійств. Відповідально підходили до приготування страв. На Хмельниччині практично до кожної додавали гриби.  Перед застіллям проводили ритуали та закликали в дім достаток.

Щоб уникнути отруєння під час свят варто уважно спостерігати за терміном зберігання страв. Скільки можуть жити наші улюблені святкові страви та коли їх уже не варто їсти, читайте далі.

Для українців "червона ікра" це неодмінний атрибут свята. Ну як без неї на Новий рік?  Цей делікатес варто вибирати дуже ретельно, щоб не потрапити на підробку або неякісний продукт.   

Олів’є вважають коронною стравою на святковому столі. Хтось не уявляє Нового року без класичного олів'є, а хтось не проти поекспериментувати. Отож, пропонуємо відійти від класики та приготувати цей знаменитий салат з дещо іншими інгредієнтами.  

Хмельничани Богдан і Анна відмовилися від м’яса 5 років тому. Саме тому їх новорічний стіл обійдеться без “олів’єшки” та холодцю. Що ж готують на свята вегетаріанці?

keyboard_arrow_up