Смачного

В Україні кутю готують тричі за період різдвяних свят. Які інгредієнти входять до традиційної куті та що вони символізують, дізнавайтесь далі.

З Різдвом Христовим у наших предків було пов’язано безліч вірувань та магічних дійств. Відповідально підходили до приготування страв. На Хмельниччині практично до кожної додавали гриби.  Перед застіллям проводили ритуали та закликали в дім достаток.

Щоб уникнути отруєння під час свят варто уважно спостерігати за терміном зберігання страв. Скільки можуть жити наші улюблені святкові страви та коли їх уже не варто їсти, читайте далі.

Для українців "червона ікра" це неодмінний атрибут свята. Ну як без неї на Новий рік?  Цей делікатес варто вибирати дуже ретельно, щоб не потрапити на підробку або неякісний продукт.   

Олів’є вважають коронною стравою на святковому столі. Хтось не уявляє Нового року без класичного олів'є, а хтось не проти поекспериментувати. Отож, пропонуємо відійти від класики та приготувати цей знаменитий салат з дещо іншими інгредієнтами.  

Хмельничани Богдан і Анна відмовилися від м’яса 5 років тому. Саме тому їх новорічний стіл обійдеться без “олів’єшки” та холодцю. Що ж готують на свята вегетаріанці?

У вихідний можна експериментувати з їжею. Пропонуємо вам рецепт страви, який гарантує позитивні емоції. Обов'язково спробуйте.

Фрукт із назвою “Рука Будди” та “мексиканські помідори” затишно розмістилися на хмельницькому прилавку.  По сусідству - свіжа полуниця та бебі-ананаси. Де і за скільки все це можна придбати, знають журналісти vsim.ua.

Суші і роли - бестселери японської кухні - користуються популярністю в Україні. Це смачно, корисно, ситно і поживно. Редакція сайту vsim.ua підготувала для Вас огляд закладів, де у Хмельницькому можна поласувати японською кухнею, а також замовити доставку додому чи в офіс.

Смачний та ситний сніданок, який обожнює малеча. Готуємо сирну запіканку разом.

keyboard_arrow_up