Смачного

Проскурівська кухня відрізнялася від традиційної подільської. Які страви готували місцеві господині десятки років тому? Підготували для вас підбірку рецептів.

Сир Philadelphia: особливості виробництва, секрети приготування й альтернативні сирні делікатеси на ринку. Поради для хмельничан.

Суші і роли - бестселери японської кухні - користуються популярністю в Україні. Це смачно, корисно, ситно і поживно. Редакція сайту vsim.ua підготувала для Вас огляд закладів, де у Хмельницькому можна поласувати японською кухнею, а також замовити доставку додому чи в офіс.

Незважаючи на те, що Кам'янець-Подільський невелике місто, тут працює багато закладів, в яких можна спробувати страви японської кухні. Але варто ознайомитись з найпопулярнішими ресторанами, які залишають у клієнтів лише позитивні враження.

На Великдень замість хімічних барвників для яєць, можна зробити власні з натуральних інгредієнтів. Для цього використовують спеції, овочі та зелень. Друзі, пропонуємо вам ТОП-5 найпопулярніших варіантів фарбування.

Великий піст – найдовший і найсуворіший зі всіх православних постів.  

Цьогоріч християни східного обряду відзначають Масницю з 8 до 14 березня. Це тиждень перед початком Великого посту.  Однією із найголовніших страв на Масницю є млинці.

Перед Різдвом багато вірян дотримуються багатоденного посту. Виходити із нього потрібно дуже обережно, аби не нашкодити своєму організму. 

З Різдвом Христовим у наших предків було пов’язано безліч вірувань та магічних дійств. Відповідально підходили до приготування страв. На Хмельниччині практично до кожної додавали гриби.  Перед застіллям проводили ритуали та закликали в дім достаток.

Одним із головних компонентів різдвяного столу є кутя. Вона, є головною стравою на Святвечір. Ми пропонуємо вам три цікавих рецепти куті. Обирайте, який вам до вподоби.  

keyboard_arrow_up