Нам потрібно:
Спочатку готуємо грінки. Хліб нарізаємо кубиками, викладаємо на деко і трохи обсуши в розігрітій духовці.
Печериці нарізаємо скибочками і обсмажуємо у вершковому маслі.
Моркву, картоплю і перець нарізаємо. Трохи обсмажуємо у сотейнику на вершковому маслі. Потім додаємо воду. Варимо 7-10 хвилин.
Додаємо печериці. Помішуючи суп, обережно додаємо вершки. Солимо, перчимо, додаємо зелень. Варимо декілька хвилин. Збиваємо суп блендером.
Сир натираємо на великій тертці і додаємо у суп. Помішуючи, доведимо крем-суп до кипіння, щоб сир розчинився. Смачного.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.