Потрібно:
Лимонний сік змішайте з соєвим соусом, гірчицею та 2 ложками олії.
М'ясо наріжте уздовж скибочками, не дорізуючи до кінця близько 0.5 сантиметра. Має вийти "гармошка".
Натріть м'ясо з усіх боків готовим маринадом та залиште в холодильнику на 10 годин.
Помідори, сир, гриби і часник наріжте слайсами. Рівномірно викладіть їх в кожен розріз.
Загорніть м'ясо у фольгу і запікайте в розігрітій до 220 °C духовці 50-60 хвилин.
Приготуємо соус. Цибулю нарубайте, складіть її в баночку і залийте оцтом, наполовину розведеним водою. Потрусіть і залиште цибулю маринуватися.
Посипте м'ясо цибулею та рубаною зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.