Рецепт дня: як приготувати м'ясну "Гармошку"

Рецепт дня: як приготувати м'ясну "Гармошку"
ukr.media
  • У вихідний можна експериментувати з їжею.
  • Пропонуємо вам рецепт страви, який гарантує позитивні емоції. Обов'язково спробуйте.   
 

Потрібно:

  • свинина — 1 кг
  • помідор — 2 шт.
  • твердий сир — 200 г
  • лимонний сік — 1 ст. л.
  • соєвий соус — 3 ст. л.
  • гірчиця — 1 ст. л.
  • часник
  • олія — 70 мл
  • печериці — 200 г
  • цибуля — 1 шт.
  • оцет — 1 ст. л.
  • петрушка, кінза. 

Лимонний сік змішайте з соєвим соусом, гірчицею та 2 ложками олії.

М'ясо наріжте уздовж скибочками, не дорізуючи до кінця близько 0.5 сантиметра. Має вийти "гармошка".

Відео дня

Натріть м'ясо  з усіх боків готовим маринадом та залиште в холодильнику на 10 годин.

Помідори, сир, гриби і часник наріжте слайсами. Рівномірно викладіть їх в кожен розріз.

Загорніть м'ясо у фольгу і запікайте в розігрітій до 220 °C духовці 50-60 хвилин.

Приготуємо соус. Цибулю нарубайте, складіть її в баночку і залийте оцтом, наполовину розведеним водою. Потрусіть і залиште цибулю маринуватися.

Посипте м'ясо цибулею та рубаною зеленню.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up