Пісний сніданок: готуємо салат з пекінською капустою

Пісний сніданок: готуємо салат з пекінською капустою
Фото: tochka.net
  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.

Інгредієнти:

  • 1 качан пекінської капусти,
  • 1 банка консервованої кукурудзи,
  • 1 морква,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 яблуко,
  • 0,5 лимона,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • сіль, перець за смаком.

Капусту помий і крупно поріж. Моркву потри на крупній тертці. Болгарський перець поріж тонкою соломкою.

Яблуко кисло-солодке. Поріж його невеликими скибочками і скропи лимонним соком.
З кукурудзи злий рідину. З'єднай перець, цукор, сіль, лимонний сік і перемішай. Усе з'єднай та перемішай салат.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up