Рецепт дня. Готуємо фаршировані перці в томатному соусі

Рецепт дня. Готуємо фаршировані перці в томатному соусі
ukr.media
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • 8 великих  перців
  • 400 г  фаршу
  • 3 помідори
  • 100 г рису
  • пучок зеленої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • хмелі-сунелі
  • кінза
  • 7 столових ложок сметани
  • 3 столові ложки аджики
  • 4 столові ложки томатного соусу

Промиваємо рис та варимо до напівготовності.

Миємо перці та видаляємо насіння.

Дрібно нарізаємо помідори і додаємо їх до фаршу.

Ріжемо кінзу і цибулю. Відправляємо їх до фаршу.

Туди ж додаємо підготовлений рис і спеції. Усе солимо за смаком і перемішуємо.

Наповнюємо начинкою перці і вкладаємо їх у каструлю.

Змішуємо сметану, томатний соус і аджику. Перемішуємо.

Виливаємо підготовлену суміш в перці.  Ставимо на вогонь та доводимо до кипіння.

Після накриваємо каструлю кришкою і тушкуваємо 40 хвилин.

Смачного!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up