Потрібно:
Промиваємо рис та варимо до напівготовності.
Миємо перці та видаляємо насіння.
Дрібно нарізаємо помідори і додаємо їх до фаршу.
Ріжемо кінзу і цибулю. Відправляємо їх до фаршу.
Туди ж додаємо підготовлений рис і спеції. Усе солимо за смаком і перемішуємо.
Наповнюємо начинкою перці і вкладаємо їх у каструлю.
Змішуємо сметану, томатний соус і аджику. Перемішуємо.
Виливаємо підготовлену суміш в перці. Ставимо на вогонь та доводимо до кипіння.
Після накриваємо каструлю кришкою і тушкуваємо 40 хвилин.
Смачного!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.