Потрібно:
Картоплю почистити та нарізати. Відварити до м’якості.
Почистити половину цибулі та дрібно нашаткувати. Обсмажити на олії до м’якості. Додати фарш. Перемішати та обсмажити до готовності.
Картоплю добре розім’яти. Додати обсмажений фарш. Перемішати. Посолити і поперчити.
Зняти з капусти верхні листки. Відправити капусту в мікрохвильову піч на 6 хвилин при потужності 800 Вт.
Розділити капусту на окремі листочки. Опустити в закипілу воду на 5 хвилин. Потім дістати з окропу і остудити.
Нарізати другу половину цибулі невеликими шматочками. Моркву натерти. Обсмажити все до м’якості. Додати томатну пасту. Після залити вод та перемішати. Суміш довести до кипіння. Приправити за смаком.
Нафарширувати картопляною начинкою капустяні листи. Скласти голубці в каструлю та залити томатно-овочевою сумішшю.
Варити 40-60 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.